ΝΤΡΟΠΗ! ΖΗΤΗΣΑΝ 7 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Το άκουσα στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ, το έλεγε ο Δημήτρης Οικονόμου στην Μαρία Αναστασοπούλου και έπεσα από τα...σύννεφα!
      Συνέχισα την έρευνα για να δω τι ακριβώς έχει γίνει κι’εβγαλα...λαυράκι!
      Η Πολεμική Αεροπορία που είχε/έχει αναλάβει την προσφορά συσσιτίου στούς 150 πυρόπληκτους  που μένουν στίς κατασκηνώσεις της, είχε ειδοποιήσει εγκαίρως τούς δήμους πως θα προσφέρει δωρεάν συσσίτιο μέχρι και τις  31Αυγούστου 2018 ( ήδη έχει  γίνει παράταση μιας εβδομάδας) ώστε να αναλάβουν την συνέχιση του συσσιτίου στους πυρόπληκτους!  
      Ο Δήμος Ραφίνας τα κατάφερε!





       Αντίθετα ο Δήμος Νέας Μάκρης (έχει εξαφανιστεί πάλι ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης!) άφησε στο έλεος του Θεού τους πυρόπληκτους στο Μάτι και δήλωσε (και να φανταστείτε πως τό Μάτι ανηκεί στό Δήμο του Ηλία Ψινάκη), δήλωσε πως  δεν μπορεί! 
         Έτσι καί για να συνεχιστει η προσφορά φαγητού θα πρέπει οι πυρόπληκτοι να πληρώνουν από 7€ έκαστος σε κάθε γεύμα!          Ρεε πάτε καλά;




          Οι άνθρωποι αυτοί τα έχασαν όλα από την φωτιά στην τραγωδία εκεί στο Μάτι και τους ζητάτε να πληρώνουν 7 ευρώ σε κάθε συσσίτιο;
          Ντροπή!
          Έχουν περάσει τριάντα ημέρες και πλέον και η υπόθεση συσσίτιο τελείωσε;
          Δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί μπορούν τώρα να σταθούν στα...πόδια τους, αφού τα έχουν χάσει όλα στην μεγάλη φωτιά στο Μάτι;
           Τι λέτε ρεεε;
           Ντροπή σας.
           Σοβαρευτείτε η κατάσταση ήταν καί παραμένει τραγική! Ξεχάστε τα 7 ευρώ το...κεφάλι και συνεχίστε την δωρεάν προσφορά συσσιτίου στούς πυρόπληκτους!
           Άντε μπραβο...
Γιώργος Κοντονής 
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου