ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ...





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Όλοι είδαμε τίς σκηνές που μας...έστειλαν οι Ρουβίκωνες σε video  (!!!) και που δείχνουν τήν δράση τους, σε ώρα προσχεδιασμένου «στόχου» τους!
      Τι άλλο μας δείχνουν;   
      Την ξεφτίλα ενός αστυνομικού, ο οποίος με λευκό μακό μπλουζάκι και με το όπλο ένα αυτόματο περασμένο στον ώμο του σαν...τσάντα βγαίνει από την σκοπιά τήν κλειδώνει και παραδίδεται στίς ορέξεις της αναρχικής οργάνωσης Ρουβίκωνας, πετώντας...λευκή πετσέτα!



       Και μ’αρεσει που ηγετικό στέλεχος της αναρχικής αυτής οργάνωσης υπερασπίζεται τον αστυνομικό φρουρό γράφοντας στο Facebook.com «τι έπρεπε να κάνει να χρησιμοποιήσει το αυτόματο;»!
       Όχι βεβαίως!
       Όμως ο αστυνομικός που είναι παλιός (δέν ξέρω εάν είχε εκπαιδευτεί για τέτοιες περιπτώσεις...) μπορούσε να είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δράση, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ πατώντας το ειδικό κουμπί που υπήρχε-υπάρχει στην σκοπιά του!   
       Κι’αν δέν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο θα μπορούσε από το κινητό του να ειδοποιήσει το 100 όχι  μιλώντας αλλά αφήνοντας το ανοικτό για να ακούσουν τι ακριβώς συμβαίνει στην Πρεσβεία του Ιράν στο κέντρο του Ψυχικού!



         Δέν έκανε τίποτα απ’αυτά...
         Κι’ακόμα όπως έμαθα δέν έχει πει λέξη, για το περιστατικό!
         Αλήθεια το λευκό μακό μπλουζάκι γιατί το φορούσε;
         Υπάρχουν λοιπόν πολλά ερωτηματικά αναπάντητα...
         Θέλω πάντως να πω, πως ίσως το περιστατικό αυτό είναι μια περίπτωση μεμονωμένη...
         Όχι, δέν είναι αυτή η αστυνομία μας...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου