ΜΗΝΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Το ζήσαμε κι’αυτό!
     Με τίς...ευλογίες της Κυβέρνησης (αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την διαδικασία...) έφθασαν στην Πειραιώς (πήγαν μάλιστα δύο φορές!) κάτω εκεί στο Μοσχάτο αστυνομικοί με...κλούβες για να συλλάβουν την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη!
     Κι’αυτο επειδή υπήρξε μία κόντρα που είχε «το δικό τους παιδί» ο εκδότης δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης με την Σοφία Ζαχαράκη, στην τηλεόραση Έψιλον!
      Η...κλούβα με τους αστυνομικούς πηγε δύο φορές στην Πειραιώς, αλλά και τίς δυο, (στίς 6 το απόγευμα την  πρώτη φορά και στίς 8 τήν δεύτερη!) η Ζαχαράκη ήταν εκτός γραφείου!
      Λίγο μετά τίς 8 η Σοφία Ζαχαράκη που είχε ειδοποιηθεί πηγε στα γραφεία αλλά δέν ήρθαν ξανά οι αστυνομικοί με την...κλούβα!
      Εν τω μεταξύ είχε επικοινωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Ολγα Γεροβασίλη την αρμόδια υπουργό και η οποία έβγαλε ανακοίνωση πως «είμαστε κράτος δικαίου...» και πως αυτό είναι θέμα «ενός ιδιώτη...» και δέν αφορά την κυβέρνηση!
      Αλήθεια κ. Γεροβασίλη τίς δύο πρώτες φορές που πήγαν οι αστυνομικοί με την κλούβα δεν «είσαστε κράτος δικαίου»;
      Εκτός κι’αν οι αστυνομικοί καί οι κλούβες πήγαν για να συλλάβουν ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία από τον πρόεδρο της το Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι καί την καθαρίστρια, μιας και ο Κώστας Βαξεβάνης την έχει μηνύσει!!!
      Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι τό πρωτόγνωρο!
      Αλλά όπως είπαμε με τούτη έδω τήν Κυβέρνηση και τα δικά της παιδιά, δέν θα πλήξουμε!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου