Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ...ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Όταν κάποιος συνάδελφος κατά την διάρκεια τής συνέντευξης Τύπιυ του...λαοπρόβλητου Αλέξη Τσίπρα, τον ρώτησε «εάν θα ψηφίσει και πάλι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόν Προκόπη Παυλόπουλο...», απάντησε όχι με ειλικρίνεια!
     «Δέν καταλαβαίνω γιατί άνοιξε τώρα αυτό τό θέμα...», είπε, αφού πρίν είχε τονίσει ότι «πρόκειται για τον καλύτερο Πρόεδρο που κάνει σωστά την δουλειά του καί χαίρει εκτίμησης τόσο εντός όσο εκτός Ελλάδος...»!
       Έτσι ο πρωθυπουργός προσπάθησε να ξεπεράσει την ερώτηση καί να πάει...παρακάτω!
       Τι σημαίνει αυτή η απάντηση;   
        Βλέπει ο Τσίπρας πως τίς εκλογές τίς χάνει σίγουρα (ήδη σέ μια νέα δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία προηγείται μα 11 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΣΙΖΑ!) και πιστεύει πως θα τα καταφέρει και πάλι να ρίξει την Κυβέρνηση που θα είναι τότε αφού όποια κι’αν είναι η πρότασή της για Πρόαδρο της Δημοκρατίας αυτός και η ομάδα του δέν θα  τόν ψηφίσουν!!!



        Πιστεύει όπως καταλαβαίνετε σε..επανάληψη του έργου που...είδαμε καί ζήσαμε πρίν από τρία χρόνια όταν επι κυβερνήσεως Αντώνη Σαμάρα, ο Τσίπρας δεν ψήφισε τον προτεινόμενο ΠτΔ, πήγαμε σε εκλογές και ανέβηκε στο...θρόνο του Πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας, με όλα όσα έγιναν - έκανε στην συνέχεια...
         Όμως τώρα έχουν γνώση οι φύλακες Αλέξη...
         Τι δέν καταλαβαίνεις δηλαδή; Ε;
Γιώργος Κοντονής  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου