ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗΣ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Τελικά οι Αλβανοί τον σκότωσαν εν ψυχρώ!
       Και ναι το παλικάρι μας πηγε σαν το σκυλί στ’αμπέλι!
       Του την έστησαν οι Αλβανοί, βρήκαν την ευκαιρία και δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που πίστευε κι αγαπούσε με πάθος την Ελλάδα!
       Μάλιστα πρίν λίγο καιρό στις 18 Οκτωβρίου 2018, ο ιδιος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό πως «με το αίμα μου να γράψετε Ελλάδα σε αγαπώ...», λες καί κάτι να ήξερε!
       Σύμφωνα με τίς τελευταίες πληροφορίες στην αρχή οι Αλβανοί κομάντο είχαν τραυματίσει τον Κατσίφα και ζωντανό και αιμόφυρτο τον έσερναν ανάμεσα στα βράχια και τον δρόμο για πολλά μέτρα και τελικά του έδωσαν τήν χαριστική βολή!
       Σήμερα θα φθάσει στο χωριό Βουλιμαδες κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικός πραγματογνώμονας για να μάθουμε επιτέλους τι έγινε και πως, με ποιό τρόπο δηλαδή έχασε, σκότωσαν πιο σωστά οι Αλβανοί το Ελληνόπουλο...    
       Εκείνο που κάνει τρομερή εντύπωση είναι το γεγονός πως χθες σε ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα τής Αλβανίας στην κερκίδα όπου οι οπαδοί της Παρτιζάν (πρόεδρος στην ομάδα είναι αν θυμάμαι καλά ο γιός του πρωθυπουργού Ράμα!) σηκώθηκε πανό που έγραφε «ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ...»!!!



        Απαράδεκτο!
        Ντροπή!
        Και που είναι ο υπουργός  Εξωτερικών για να δώσει τήν απάντηση που πρέπει; Ε; Που είναι;
        Τί δέν καταλαβαίνεις ρεε Αλέξη;
        Αίσχος...
Γιώργος Κοντονής 
       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου