ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 44 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ!







Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, αντάξια του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και τής ιστορίας του, διοργάνωσε η ΤΟ της Νέας Φιλαδελφειας.
       Καί ναι ήταν σπουδαία!
       Αψεγάδιαστη!
       Τέλεια!
       Όλα λειτούργησαν άψογα!
       Βασικός ομιλητής ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση της Παράταξης μέχρι σήμερα!    
       Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Γεώργιο Ράλλη, τον Μιλτιάδη Εβερτ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμάρα, τον Ευάγγελο Μειμαράκη και φυσικά στο μεγάλο έργο που γίνεται τώρα από τόν Κυριάκο Μητσοτάκη! (Την ομιλία του κ. Πλακιωτακη μπορείτε να την δείτε στο Κανάλι μας youtube.com/user/gkontonis)









          Πριν από τον Γιάννη Πλακιωτάκη μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης, που...μετέφερε το κλίμα της Βουλής όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα έριξε στον Τσίπρα για το Σύνταγμα και για τον τρόπο που χειρίζεται και όπως τον συμφέρει τα προτεινόμενα άρθρα!
          Ακόμα την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης ο αντιναύαρχος εα Νίκος Φατούσης που είναι Τονεαρχης ΝΔ ΝΟΔΕ Β4 Αττικής και ο πρόεδρος Β4.
           Τους εκπροσώπους του Κόμματος και τους υποψηφίους βουλευτές καλωσόρισε η δραστήρια πρόεδρος της ΤΟ της Νέας Δημοκτατίας εδώ στην Νέα Φιλαδέλφεια η Βάσω Φιλιππατου!
           Η αίθουσα του Πνευματικού Κενυρου φάνηκε και ήταν μικρή για μια τετοια μεγάλη συγκέντρωση!
           Αξίζουν συγχαρητηρια στην Τοπική της ΝΔ για την σπουδαία αυτή διοργάνωση!
           Μπραβο!
Γιώργος Κοντονής 












          
       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου