ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο Α Ξ Ι Ο Σ ΙΕΡΑΡΧΗΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Παρακολούθησα με ιδιαίτερη προσοχή την ζωντανή συνέντευξη του Αγίου Πειραιώς Σεβασμιοτάτου κ. Σεραφείμ στον ΣΚΑΙ και στόν Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή του ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ομολογώ πως συγκινήθηκα πολύ.
      Ο αδελφικός φίλος μου ο Σεβασμιότατος κ. Σεραφείμ τά’ψαλλε για τα καλά στούς δύο κυβερνώντες Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο που βίαια θέλουν να πετάξουν έξω από το δημόσιο τους Ιερείς! Τούς παπάδες μας.
      Μεγάλος γνώστης του ζητήματος ο Μητροπολίτης Πειραιώς ο Σεβασμιότατος κ. Σεραφείμ. 
      Ο Α Ξ Ι Ο Σ Ιεράρχης ανέπτυξε το θέμα απ’ολες τίς πλευρές του, δίνοντας σε όλους με κάθε λεπτομέρεια κι’αποδεικτικά στοιχεία να καταλάβουν πόσο δίκιο έχει η Εκκλησία, από την οποία η πολιτεία το κράτος έχει πάρει την τεράστια περιουσία της.
     «Εάν ο Τσίπρας και ο Καμμένος επιθυμούν με βίαιο τρόπο  και με το έτσι θέλω να βγάλουν εκτός τούς ιερείς, εμείς θα φθάσουμε τό θέμα, αφού το γνωστοποιήσουμε σε όλους τούς λαούς, σε όλα τα Πατριαρχεία, στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Η χώρα μας είναι Ευρωπαϊκή», τόνισε στον Γιώργο Αυτιά ο Μητροπολίτης Πειραιώς ο Σεβασμιότατος κ. Σεραφείμ, φανερά οργισμένος με το δίκιο του.
        Η πρωινή σημερινή συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ υπήρξε εντυπωσιακή και γρήγορα έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα και σε όλα  τα σάιτ στο Διαδίκτυο.
       Ήταν μία ακόμα επιτυχία του καλού φίλου καί συναδέλφου Γιώργου Κοντονή.
        Επιτέλους κάποιος άπο τους Αρχιερείς έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.
        Σεραφείμ ο Α Ξ Ι Ο Σ  Ιεράρχης λένε οι πάντες και ιδιαίτερα πολύ οι παπάδες μας.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου