Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Ντροπή!
       Οπαδοί οι "γνωστοί άγνωστοι" της ΑΕΚ (τέτοιοι υπάρχουν σε όλες τίς ομάδες!) πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, οχι για να δουν τόν αγώνα της ομάδας τους με τόν ΑΓΙΑΞ, αλλά για να δημιουργήσουν ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!
       Καί τελικά τα κατάφεραν!
       Πέταξαν φωτοβολίδες ευθείας βολής στο κομμάτι του Σταδίου που ήταν οι φίλοι-οπαδοί του Άγιαξ με αποτέλεσμα κάποιοι να τραυματιστούν! Και ευτυχώς που δέν θρηνήσαμε θύματα!
       Οι οπαδοί-χούλιγκαν της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη καί προσπάθησαν να πλησιάσουν τούς φιλάθλους της ομάδας της Ολλανδίας...
       Τα σοβαρά αυτά επεισόδια, όμως κι'αυτά που έγιναν έξω απο το γήπεδο κάνουν αυτές τίς ώρες τόν γύρω του κόμου!     
       Και όλα αυτά αποτελούν και ειναι η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΙΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!       Μάταια οι υπεύθυνοι παρακαλούσαν με ανακοινώσεις κατά την διάρκεια των σοβαρών και ντροπιαστικών επεισοδίων να σταματήσουν τα επεισόδια που είχαν όμως ξεκινήσει!
       Δεν θα σταθώ στην βαριά τιμωρία που αναμένεται απο την ΟΥΕΦΑ για την ΑΕΚ αλλά στο γεγονός "στο πως πέρασαν όλα αυτά τα πολεμοφόδια  στο γήπεδο; Δεν έγινε έλεγχος; Εκτός κι'αν κάποιοι χωρίς να ξέρει η διοίκηση του ΟΑΚΑ και της ομάδας το είχαν οργανώσει απο πρίν..."!!!
       Όλα αυτά αποτελούν και ειναι ΝΤΡΟΠΗ!
       Κατά τα άλλα. 
       Σε πέντε αγώνες η ΑΕΚ έφερε πέντε ήττες και μηδέν βαθμούς!
Γιώργος Κοντονής
              
                                     Σημ. Συντ. Τα ίδια θα έγραφα-σχολίαζα για οπαδούς οποιαδήποτε ομάδας έκαναν δημιουργούσαν 
                                                         τέτοια σοβαρά κι'επικινδυνα επεισόδια!
                                                         ΓΑΚ