ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΚΛΑΣΙΚΟ» ΝΤΕΡΜΠΥ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Μπορεί ο τωρινός Παναθηναϊκός να μην εχει καμία σχέση με τον παλιό, δέν παύει όμως να είναι μια μεγάλη ομάδα, έστω κι’αν απαρτίζεται από νέα παιδιά!
     Μπορεί ο Ολυμπιακός να παρουσιάζεται καί να ειναι το φαβορί, θα πρέπει όμως για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως να δώσει ιδιαίτερη προσοχή καί σημασία στον αγώνα!
      Μπορεί ο Θρύλος να έχει μπατζετ, (ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ) πάνω από ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ομως δεν παίζουν τα...λεφτά ποδόσφαιρο... Ε;   Γι’αυτο προσοχή!    
       Μπορεί ο Ολυμπιακός λοιπόν να παίζει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» όμως αυτά τα παιχνίδια δέν...έχουν έδρα, δέν ξέρουν από έδρα!





      Παρ’ολα αυτά ο Ολυμπιακός που διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές - παίκτες μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό άνετα και μάλιστα να τον...φιλοδωρήσει με πολλά γκόλ!       
      Όπως όλες οι ομάδες που... «κατεβαίνουν» στό «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έτσι και ο σημερινός Παναθηναϊκός θα παίξει με δύο ζώνες άμυνας ώστε να μην δεχθεί εύκολα ή καθόλου γκόλ!  



       Αυτό το τείχος θα πρέπει να διασπάσει ο Ολυμπιακός παίζοντας έξυπνα και φυσικά να αξιοποιήσει τίς πολλές πολλές ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν!



       Φαβορί ο Θρύλος στο Ελληνικό «ελ κλάσικο» (γιατί αυτό είναι το ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!)  του «Καραισκάκης» που αρχίζει στις 7.30 απόψε και το οποίο θα παρακολουθήσουν πανω από 35.000 θεατές!
        Πάμε.
        Πάμε Θρύλε, μπορείς άνετα να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου