Με αφορμή δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την παρακάτω δήλωση

«Κάθε άλλο παρά άξιο σοβαρής απαντήσεως είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών. Παρ’ όλα αυτά, επειδή αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας, έχω να πω τα εξής: Το συγκεκριμένο... άνθος του πολιτικού υποκόσμου ούτε το γνώριζα ούτε συνεργάστηκα μαζί του ούτε τον είχα σε payroll να τον πληρώνω, όπως επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο ή χρωστούν σ’ αυτό. Ούτε βέβαια είχαμε μαζί δουλειές με offshore εταιρείες στην Κύπρο, τον Παναμά και τη Βενεζουέλα. Στις 24 Ιουνίου του 2015, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA, Πάνος Παπαδόπουλος, έφερε μαζί του ένα άγνωστο σε εμένα πρόσωπο, τον Μανώλη Πετσίτη. Ο ίδιος ζήτησε και έβγαλε μαζί μου μια φωτογραφία από το κινητό του, όπως δεκάδες άλλοι άνθρωποι καθημερινά.
Το σημερινό παραμύθι δεν έχει δράκο. Αντιλαμβάνομαι όμως τον πανικό του Μαξίμου και των φίλων του. Αντί να ασχολούνται με κουτσομπολιά, ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα από τη δράση του Πετσίτη, φίλου και συντρόφου των Νίκου Παππά και Αλέξη Τσίπρα. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της. Αυτοί που ανακάλυψαν και ανέδειξαν τον κ. Πετσίτη σε μεγαλοπαράγοντα του δημοσίου βίου ήρθε η ώρα να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους.


Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/dilosi-marinaki-gia-to-protoselido-tis-efimeridas-ton-sintakton?fbclid=IwAR0CHspDHgnoG5wA_gwZ3koU1EXPMnkf17xctMKqM4sbOEH9YvN8fI-9ZUU#.XBU540FqtSs.facebook