Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Με το σκορ που είχαμε προβλέψει (3-1 είχα πει οπως καί 2-0!) ο Ολυμπιακός νίκησε την πανίσχυρη Ιταλική Μίλαν στό «Γεώργιος Καραισκάκης» και πήρε το εισιτήριο για τίς 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο Γιουρόπα Λιγκ!
     Ήταν ένα ονειρεμένο βράδυ!
     Ένα βράδυ που μας έφερε θύμισες παλιές...
     Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού, μας γύρισε πίσω δεκαετίες όταν καί πάλι στο τότε ποδηλατοδρόμιο  στάδιο «Γεώργιος Καραισκάκης», ο Θρύλος έπαιξε με την ιστορική ομάδα του μάγου Πελέ τήν Σάντος, την οποία και νίκησε σημειώνοντας μιά πελώρια επιτυχία!    
     Μια τέτοιου ύψους επιτυχία ήταν καί η σπουδαία όχι μόνο για τόν Ολυμπιακό, αλλά για την Ελλάδα τωρινή νίκη του!       

      Ειναι γεγονός  πως η Χώρα μας ανέβηκε ύστερα από αυτή την νίκη-θρίαμβο των ερυθρολεύκων στην 13 θέση της Ευρώπης!
      Σήμερα ολόκληρη η Ευρώπη ΜΙΛΑΕΙ γι’αυτην την πολύ πολύ μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού  επι της μεγάλης Ιταλικής ομαδος  της Μίλαν!
      Σ’ενα γεμάτο γήπεδο (πάνω από 35.000 θεατές) ο Ολυμπιακός της Ελλάδος έγραψε χρυσή ιστορία στα πλαίσια του Κυπέλλου Γιουρόπα Λιγκ, με το 3-1 επι τής Μίλαν!     
       Χαρακτηριστική ήταν η συγκίνηση του μεγαλοεφοπλιστή και μεγαλοεπιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος στο τέλος έγινε ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ και πανηγύριζε σαν μικρό παιδί!       Αφήστε που μέσα στα αποδυτήρια του Θρύλου ο προπονητής, οι προπονητές, οι παίκτες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγκαλιασμένοι τραγουδούσαν τον ύμνο του Ολυμπιακού και το «Περαία μου Περαία μου με τον Σαρωνικό σου που εχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου» κι’εκλαιγαν  σαν τα μικρά παιδιά!
         Αυτό το κρύο χειμωνιάτικο βράδυ της Πέμπτης (13 Δεκεμβρίου 2018) θα μείνει ΖΩΝΤΑΝΟ και ΖΕΣΤΟ για πάντα στην καρδιά μας.
         Αξέχαστο...
Γιώργος Κοντονής