Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Η βόμβα (ήταν κοντά στα δέκα κιλά!) μεγάλης ισχύος που τοποθέτησαν οι τρομοκράτες με στόχο και σκοπό να διαλύσουν τον ΣΚΑΙ και να σταματήσουν την αλήθεια,  την φωνή της αλήθειας ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!
      Μπορεί να έσκασε να έκανε  πολλές ζημιές και ευτυχως δέν είχαμε θύματα, ομως η ελεύθερη φωνή των συναδέλφων ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ!
      Όλοι βγήκαν μπροστά και έδειξαν πως ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ!
      Όλες οι ενημερωτικές εκπομπές.
      Όλα τα δελτία ειδήσεων.
      Και όλες οι άλλες εκπομπές μεταδόθηκαν κανονικά και φυσικά όπως πάντοτε στην ώρα τους!
      Αυτό βέβαια ενόχλησε την Κυβέρνηση, η οποία αντί να φθάσει πρώτη στο Φάληρο όπου ο ΣΚΑΙ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κι’ενώ καταδικάζει το περιστατικό, εδειξε σαν να είναι ευχαριστημένη για το τρομοκρατικό κτύπημα! Έτσι όλα όσα είχε πει δέν τα...πήρε πίσω!!!      
      Έχει δίκιο ο Γιάννης Αλαφούζος που είπε πως «οι φυσικοί αυτουργοί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ καί οι ΑΝΕΛ»!        Και με την ευκαιρία να αναφέρω πως ο Τσίπρας στην Βουλή πρόσφατα αναφέρθηκε στον φίλο μου και συνάδελφο Γιώργο Αυτιά (τον ευχαριστώ που με φιλοξενεί τίς Κυριακές στην πρώτη σε θεαματικότητα εκπομπή του ΚΑΛΗΜΕΡΑ) επειδή ο Γιώργος με αριθμούς με στοιχεία με ντοκουμέντα ασκεί κρητική και λέει την πραγματικότητα, την αλήθεια.
         Ο Καμμένος ειχε πει «πως ακόμα δεν ανατινάχθηκε κανάλι κοντά στον Πειραιά»!!!
         Και δέν είναι λιγες οι φορές που ο βρωμοστομος Πολάκης μίλησε κι’αποκάλεσε τον ΣΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ!
          Ναι αυτοί είναι οι φυσικοί αυτουργοί...
         Τώρα για το ΕΜΠΑΡΚΟ.
         Θα πρέπει ο Τσίπρας και ο ΣΥΣΙΖΑ, ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, να σταματήσουν αμέσως το εμπάργκο στο ΣΚΑΙ, αν θέλουν να λέγονται δημοκράτες!
          Τελεία και παύλα!
Γιώργος Κοντονής