Σχόλιο Γιώργος Κοντονής              
     Φαίνεται πως ο Τσίπρας και η παρέα του, (εφ'οσον απόψε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή!) βιάζονται για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών!
     Και βιάζονται επειδή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ!
     Λένε και υποστηρίζουν οι σύμβουλοι του Αλέξη Τσίπρα πως "όσο πιο μακριά έρθει στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών τόσο κάποιοι από τούς βουλευτές που δέν είναι σίγουροι, θα ψηφίσουν ΟΧΙ..."!
     Έτσι ο Πρωθυπουργός πήρε απόφαση να περάσει το θέμα τούτη την Παρασκευή, ή το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα!
     Γι'αυτό ο πρόεδρος της Βουλής πήγε χθες στο γραφείο των δημοσιογράφων στην Βουλή και μίλησε με τούς συναδέλφους του Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ οι οποίοι ξαφνιάστηκαν με την είσοδο στο γραφείο τους του Νίκου Βούτση, το οποίο και ρώτησαν σχετικά...
     Φοβάται ο Τσίπρας!
     Φοβάται πως κάποιοι θα πουν ΟΧΙ γιατί θα το σκεφθούν καλύτερα, εάν η Συμφωνία καθυστερήσει να έρθει στην Βουλή! 
     Εάν λοιπόν καθυστερήσει η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα χαθεί το παιχνίδι!     
    Έτσι έκανε δεκτή την πρόταση των δικών του ανθρώπων και φέρνει στην Βουλή με την ένδειξη ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ την Συμφωνία των Πρεσπών!
    Θα πρέπει με την ευκαιρία να θυμίσω σε όλους ότι ο απώτερος στόχος και σκοπός  των Σκοπιανών και των υποστηρικτών τους είναι η Βόρειος Μακεδονία να γίνει σκέτο Μακεδονία και να παρει, όπως βλέπετε και στον χάρτη την Θεσσαλονίκη μας και όλες  τίς περιοχές, βγαίνοντας στην θάλασσα, που είναι και το μεγάλο ονειρό τους!
     Τι δέν καταλαβαίνεις;
     Γι'αυτο πρέπει όλοι οι Βουλευτές, όποτε κι'αν έρθει στην Βουλή για επικύρωση η Συμφωνία των Πρεσπών να την Κ Α Τ Α Ψ Η Φ Ι Σ Ο Υ Ν !!!
    Εμπρός λοιπόν ρίξτε τον Τσίπρα τώρα.
Γιώργος Κοντονής