ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Περισσότερα από 500 άτομα, (ήταν κοντά στα χίλια!) και αφού ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ξεκίνησε η εκδήλωση της παρουσίασης των 43 υποψηφίων του Συνδιασμού Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
      Στον λαό της Νέας Φιλαδελφειας τους 43 υποψηφίους  (οσους ορίζει ο νόμος) παρουσίασε ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος στην ομιλία του έθεσε τούς 3 βασικούς πυλώνες του Συνδιασμού του που είναι τα θεμέλια ώστε η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα να ξαναγυρίσουν στον παλιό καλό καιρό! Να βρουν δηλαδή και πάλι τον δρόμο τους.
        Είναι γεγονός πως η εκδήλωση είχε παλμό και οι ομιλητές πολιτικοί και υποψήφιοι αναφέρθηκαν στο γιατί πρέπει οι πολίτες της Νέας Φιλαδελφειας και Νέας Χαλκηδόνας να ψηφίσουν τον Συνδιαδμο Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και τον Χάρη Τομπούλογλου για Δήμαρχο!     
        Πρέπει να υπογραμμίσω πως συγκινητική ήταν η ομιλία της πιο μεγάλης και ιστορικής Μικρασιάτισσας της  γιαγιάς Υβόννης Πολίτη-Βορέα 93 ετών σήμερα, η οποία στο τέλος απήγγειλε κι’ενα ποίημα που έγραψε για την εκδήλωση, καταχειροκροτούμενη!



         Σε όλους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ο κ. Γαβριήλ έδωσε ευχές για καλή επιτυχία.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου