ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»!Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Περισσότερα από 500 άτομα, (ήταν κοντά στα χίλια!) και αφού ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ξεκίνησε η εκδήλωση της παρουσίασης των 43 υποψηφίων του Συνδιασμού Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
      Στον λαό της Νέας Φιλαδελφειας τους 43 υποψηφίους  (οσους ορίζει ο νόμος) παρουσίασε ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος στην ομιλία του έθεσε τούς 3 βασικούς πυλώνες του Συνδιασμού του που είναι τα θεμέλια ώστε η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα να ξαναγυρίσουν στον παλιό καλό καιρό! Να βρουν δηλαδή και πάλι τον δρόμο τους.
        Είναι γεγονός πως η εκδήλωση είχε παλμό και οι ομιλητές πολιτικοί και υποψήφιοι αναφέρθηκαν στο γιατί πρέπει οι πολίτες της Νέας Φιλαδελφειας και Νέας Χαλκηδόνας να ψηφίσουν τον Συνδιαδμο Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και τον Χάρη Τομπούλογλου για Δήμαρχο!     
        Πρέπει να υπογραμμίσω πως συγκινητική ήταν η ομιλία της πιο μεγάλης και ιστορικής Μικρασιάτισσας της  γιαγιάς Υβόννης Πολίτη-Βορέα 93 ετών σήμερα, η οποία στο τέλος απήγγειλε κι’ενα ποίημα που έγραψε για την εκδήλωση, καταχειροκροτούμενη!         Σε όλους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ο κ. Γαβριήλ έδωσε ευχές για καλή επιτυχία.
Γιώργος Κοντονής 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti