Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      «Όταν κάποιος έχει εξουσία τότε δείχνει εάν ήταν ΑΞΙΟΣ ή όχι γι’αυτήν...»! 
        Και στην προκειμένη περίπτωση ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με τίς αποφάσεις του δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...
        Μάλιστα στην υπόθεση με την υποψηφιότητα για το Ευρωκοινοβούλιο του Γιώργου Αυτιά που ο ιδιος ο Μητσοτάκης ήθελε και το έλεγε ΠΑΝΤΟΥ, έκανε ολέθριο για τον ίδιο και την παράταξη ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑ!
         Εάν λοιπόν είναι αλήθεια όλα όσα σήμερα γράφονται πως «οριστικό εκτός  ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή ο δημοσιογραφος Γιώργος Αυτιάς», τότε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ! Και δέν καταλαβαίνει από τον παλμό του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας που λατρεύει στην κυριολεξία τον Αυτιά!
          Ενώ στην αρχή, σχεδόν παρακαλούσε τον Γιώργο Αυτιά για να τον συμπεριλάβει στο Ευρωπαϊκό Ψηφοδέλτιο, ΥΠΕΚΥΨΕ μετά στιπς...ορέξεις κάποιων «ονομάτων» παλιόκομματικών (έτσι λειτουργούν οι επαγγελματίες πολιτικοί!) και έβγαλε από την λίστα τον Γιώργο Αυτιά που θα του ΕΦΕΡΝΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
          Είμαι βέβαιος πως η ενέργεια-απόφαση αυτή του Μητσοτάκη θα κοστίσει ίσως και ακριβά στην Παράταξη!
          Όλοι φοβήθηκαν πως θα έρθουν δεύτεροι και τρίτοι γιατί ο Γιώργος θα έπαιρνε την μερίδα του λεόντος  όπως απέδειξαν οι μετρήσεις που έγινα από την Νέα Δημοκρατία!
          Μετρήσεις που  έδειξαν πως ο Αυτιάς έπαιρνε 600.000 σταυρούς και ο δεύτερος μόλις 150.000!
          Κι’αυτο «πείραξε» τους...επαγγελματίες πολιτικούς  που... «έβαλαν βέτο» στον Μητσοτάκη για τον Αυτιά!!
          Ο Μητσοτάκης υιοθέτησε όλα αυτά, δυστυχώς!
          Κυριάκο μου ο αρχηγός πρέπει να έχει...αντερα και να κρατάει τον λόγο του! Όχι να υποκύπτει στους επαγγελματίες πολιτικούς!
          Κι’εσυ δέν εχεις...αντερα ΔΥΝΑΜΗ όπως είχε ο μακαρίτης ο πατέρας σου ο Κώστας Μητσοτάκης!
          Αυτή είναι η αλήθεια είτε σου αρέσει...είτε όχι!
Γιώργος Κοντονής