Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Όλοι όταν μάθαμε για την τιμωρία, τον διωγμό από το σώμα των Αλεξιπτωτιστών, του Καταδρομέα Εμμανουήλ Μπούχλη,  ο οποίος όταν «έπεφτε» με το αλεξίπτωτο είχε το θάρρος και την δύναμη να τραγουδήσει το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα...» και μάλιστα να το γράψει σε video, φωνάξαμε Ν Τ Ρ Ο Π Η στην Κυβέρνηση!
        Ειπαμε, σχολιάσαμε πιο σωστά πως αντί να τον βραβεύσει το ΓΕΣ ή τό ΓΕΕΘΑ τον...ξήλωσαν, τον απέπεμψαν από τούς Αλεξιπτωτιστές γιατί έβαλε σε κίνδυνο το στράτευμα!!!
        Σήμερα ομως που  Ο Λ Ο Ι οι συνάδελφοί του, τραγούδησαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΚΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ την ώρα που όλοι ήταν έτοιμοι να...πηδήσουν από το αεροπλάνο!
        Το βιντεοσκόπησαν και το έστειλαν σε όλες τίς Ιντερνετικές σελίδες όπως βλέπετε.
        Η Κυβέρνηση, το ΓΕΣ ή το ΓΕΕΘΑ θα τιμωρήσουν όλους τούς στρατιώτες;
        Για να σας δω!
        Τι θα κάνετε τώρα;
        Πρέπει να υπογραμμίσω πως ο Μανώλης που αποπέμφθηκε, είχε πάρει το πτυχίο του Αλεξιπτωτιστή όπως και την πουλάδα (το ειδικό σήμα που φοράνε όσοι είναι αλεξιπτωτιστές με πτυχίο...) και άρα δεν κινδύνευε! 
        Δεν έβαλε λοιπόν σε κανένα κίνδυνο τον εαυτόν του ή το στράτευμα! Άλλωστε όλοι οι αλεξιπτωτιστές όταν βρίσκονται με το αλεξίπτωτο στον αέρα βγάζουν φωτογραφίες ή «γυρίζουν» video, για να θυμούνται αργότερα! 
         Για ενθύμιο!
         Είναι ψέματα; 
Γιώργος Κοντονής