ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Όλες οι Κυριακάτικες εφημερίδες αφιερώνουν σήμερα στην πρώτη σελίδα τους αλλά και στα σαλόνια τους, σχόλια και ρεπορτάζ με κύριο θέμα την άρνηση του Μητσοτάκη να περιλάβει στο Ευδωψηφοδέλτιο τον Γιώργο Αυτιά!
       Και λένε τα πράγματα-γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν...     
       Μάλιστα η εφημερίδα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «κτυπάει» το μιζών αυτό θέμα στην πρώτη σελίδα και το αναπτύσσει με κάθε λεπτομέρεια στην σελίδα 6!





       Διαβάζοντας το άρθρο θα καταλάβετε το πρόστυχο φέρσιμο που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Μητσοτάκης στον δημοφιλή δημοσιογράφο τον πρωταθλητή της ενημέρωσης του ΣΚΑΙ, στον άνθρωπο που μπαίνει σε πάνω από 700.000 σπίτια κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή τον Γιώργο Αυτιά...
        Θα διαβάσετε καί θα μάθετε ποιοι ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ και του έκαναν πόλεμο με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα...
        Ειναι τα γεγονότα έτσι ακριβώς όπως έγιναν! Από την αρχή της κουβέντας, από το σε παρακαλώ έλα στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη στον Γιώργο Αυτια, μέχρι και στα σημερινά γεγονότα που τον έφεραν «έξω» από τό ψηφοδέλτιο!
         Θα πληροφορηθείτε πόσους σταυρούς πήρε σε μέτρηση που έκανε το Κόμμα σε όλη την Ελλάδα και που ο Γιώργος Αυτιάς έλαβε 577.000 σταυρούς!
         Κι’αυτο ήταν κάτι που ΤΡΟΜΑΞΕ κάποιους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (δέν έχουν εργαστεί ΠΟΤΕ στην ζωή τους!) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ακόμα και τον ίδιο τον Μητσοτάκη!
         Θα μάθετε, θα δείτε τον δόλιο ρόλο που έπαιξαν σε βάρος του Γιώργου Αυτιά η Ασημακοπούλου, η Σπυράκη, ο Κεφαλογίαννης, ο Κύρτσος κά...     
         Όμως ότι αυτοί κι’αν έλεγαν...,όταν ο αρχηγός φοράει και τιμάει τα παντελόνια του κρατάει τόν λόγο του και δέν γίνεται όμηρος των άλλων!



         Πρέπει να αναφέρω καί την διαφοροποίηση του Ευαγγέλου Μειμαράκη που δήλωσε και είπε στόν Μητσοτάκη πως ο Γιώργος Αυτιάς έπρεπε να είναι στο ψηφοδέλτιο!
         Και κάτι ακόμα.
         Εάν ο Μητσοτάκης στίς Ευρωεκλογές δέν πάρει τουλάχιστον 35%, θα είναι ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ γι’αυτον!
         Τι δέν καταλαβαίνεις ρεε Κυριάκο;
         Ε;
         Έκανες με το ότι δέν συμπεριέλαβες τον Γιώργο Αυτιά στο Ευρωψηφοδέλτιο του Κόμματός σου ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!
         Τελεία και παύλα!
Γιώργος Κοντονής 
        

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου