ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ


Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Είναι άδικο.
      Άδικο να φεύγει από την ζωή ένας άνθρωπος που είχε ακόμα να προσφέρει πολλά.
      Και ο συναδελφος Βασίλης Λυριτζής, είχε πολλά πολλά ακόμα να δώσει  στην ενημέρωση!
      Την ανακοίνωση του θανάτου του Βασίλη Λυριτζή έκανε, ιδιαίτερα συγκινημένος και δακρυσμένος το πρωί απο την εκπομπή του στο ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Οικονόμου. 
      Ποιός μπορεί να ξεχάσει το εκπληκτικό δίδυμο που είχαν φτιάξει στο Ραδιόφωνο ο αείμνηστος Βασίλης Λυριτζής καί ο Δημητρής Οικονόμου και ενημέρωναν τον κόσμο για όλα τα θέματα της επικαιρότητας;
      Το δίδυμο αυτό πήρε...μεταγραφή από το Ραδιόφωνο  για την Τηλεόραση. Πηγε στην ΕΡΤ όπου για αρκετά χρόνια παρουσίαζαν τήν πρωινή ενημερωτική εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με μαγάλη επιτυχία!
      Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτσης Οικονόμου ύστερα από κάποια χρόνια μετέφεραν την επιτυχημένη εκπομπή τους από την ΕΡΤ στον ΣΚΑΙ!
      Εδώ δημιούργησαν την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ που κι’εδώ έκαναν με πολύ πολύ μεγάλη επιτυχία!   
     Το 2017, αν θυμάμαι καλά, ο Βασίλης Λυριτζής αποχώρησε και ο Δημήτρης Οικονόμου για να μην είναι  μόνος του, ο ΣΚΑΙ φρόντισε και έβαλε δίπλα του την πανέμορφη κι’αξιολογη Μαρία Αναστασοπούλου!



       Ο αείμνηστος συναδελφος αριστος δημοσιογραφος και πολύ καλός φιλος ο Βασίλης Λυριτζής έχασε σήμερα το πρωί την μάχη με τον καρκίνο κι’εφυγε από κοντά μας, σε ηλικία 61 ετών!
       Βασίλη καλό ταξίδι.
       Αιωνία η μνημη του.
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου