ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Δέν γνωρίζω τον τρόπο που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χειρίζεται τα θέματα του Κόμματός του...
      Καί φυσικά δέν είμαι σε θέση (έχω όμως τους πληροφοριοδότες μου!) να ξέρω με ποια κριτήρια βάζει και βγάζει από τα ψηφοδέλτια υποψήφιους βουλευτές!
      Όμως είναι κάποια λάθη, τραγικά λάθη που κάνει, λάθη που θα του κοστίσουν...
      Το πρώτο και πιο μεγάλο, εγκληματικό λάθος του ήταν Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος σε δοκιμαστική ψηφοφορία έλαβε 570.000 σταυρούς! Κι’αυτο ήταν που ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ!
              (Για το παρασκήνιο και το έγκλημα του
               Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιώργο Αυτιά
               θα μιλήσω με άλλο σχόλιο μου)
       Ένα άλλο τραγικό λάθος του Μητσοτάκη είναι πως συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια της Ευρωβουλής αμφιλεγόμενα άτομα που θα κοστίσουν στη Νέα Δημοκρατία...      
       Ο πιό επικίνδυνος είναι ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου ο Δημήτρης Καιρίδης, που ύστερα από αυτό που είπε πως «οι Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών...»  αναφερόμενος σε μάθημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα «Η Ελλάδα στόν κόσμο: Μύθοι και αλήθειες της εξωτερικής πολιτικής...» τόνισε πως το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στούς Έλληνες είναι μύθος, όπως μύθος είναι καί η Γενοκτονία των Ποντίων!..»!!!



        Απάντηση έδωσε στόν κύριο καθηγητή Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής, της ντροπής πιο σωστά, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, η οποία τονίζει πως «δέν αποτελεί έκπληξη ένός ακόμη αρνητή της Γενοκτονίας στο εγχώριο πολιτικό σύστημα...»!!!
        Κι’αυτόν τον άνθρωπο τον έχει ακόμα στό ευρωψηφοδέλτιο και τον στηρίζει ο Μητσοτάκης!
        Ντροπή!
        Αίσχος!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου