ΓΑΒΡΙΗΛ: «ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ»



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Παρακολουθησα και μετέδωσα ζωντανά από το πανέμορφο Εκκλησάκι μας της Ζωοδόχου Πηγής στο Αλσος, τόσο τον Μεγάλο Εσπερινό στον οποίο χοροστατησε  με Βυζαντινή Μεγαλοπρέπεια ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ, όσο και την Θεία Λαιτουργία που χοροστάτησε ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος και για άλλη μια φορά διαπίστωσα πως ο κόσμος και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά  έχουν έρθει πιο κοντά στην Εκκλησία.
      Και η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ κάλεσε τον κόσμο και όλοι μαζί ψαλλαμε το Χριστός Ανέστη!
      Ακόμα και τα νοήματα που βγήκαν και τα μηνύματα που εστάλησαν πρός κάθε κατεύθυνση από την μεστη ομιλία-κήρυγμα του Σεβασμιοτάτου, είχαν κι’εχουν την ιδιαίτερη σημασία τους.
     «Ζούμε σε μια κρίσιμη εποχή και η πίστη μας στον Χριστό, μας βοηθά να ξεπεράσουμε τίς δυσκολίες...», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβριήλ τόν οποίο όλοι οχι μόνο στην δική του Επαρχία, τις προσφυγούπολεις Νέα Ιωνία Νέα Φιλαδέλφεια Ηράκλειο και Χαλκηδόνα, άλλα σε όλη την Ελλάδα τον λατρεύουν στην κυριολεξία φωνάζοντας ΑΞΙΟΣ.
        Ενώνουμε και εμείς την φωνή μας και αναφωνούμε.
        ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου