Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Με αφορμή όλα όσα σήμερα συμβαίνουν με τις κλειστές αλλά και με τίς ανοικτές αλλά ελεγχόμενες συγκεντρώσεις οι οποιες δέν έχουν τόν παλμό αλλά και την ομορφιά όλων εκείνων μιας άλλης εποχής, ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου από την εκπομπή τους ΣΗΜΕΡΑ που μεταδίδεται καθημερινά εκτός απο το Σαββατοκύριακο από τον ΣΚΑΙ έδειξαν πολλά κι’ενδιαφέροντα!
       Μάλιστα ο φίλος συναδελφος Δημήτρης Οικονόμου έδειξε και σχολίασε με τον δικό του τρόπο δύο ωραίες ιστορικές φωτογραφίες που του έστειλα από το προσωπικό μου αρχείο που δείχνουν την δική μας εκλογική  εποχή στην δική μας ΕΡΤ!
        Στην μια φωτογραφία είναι ο γνωστός σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου ο Τάσος Μπρισιμ (Μπρισιμιτζογλου) την ώρα που λέει στον αείμνηστο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το πως πρέπει να στηθεί για να απευθύνει μηνυμα στον Ελληνικό λαό!
         Στην άλλη φωτογραφία είναι πάλι ο Τάσος Μπρισιμ  που υπήρξε σκηνοθέτης στην εκπομπή μας ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! Είμαστε λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή η Ρούλα Κορομηλά, η αφεντιά μου και η Μαρία Ιωαννιδου και φυσικά ο Τάσος Μπρισίμ και κουβεντιάζουμε...
          Γι’αυτο σας είπα ότι είμαστε εμείς σε μια άλλη άλλη εποχή που γίνοταν οι πραγματικές συγκεντρώσεις!
          Σήμερα τα πράγματα έχουν δυστυχώς αλλάξει και μάλιστα τραγικά!
Γιώργος Κοντονής