ΡΕΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΛΑΚΗ...



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Το γεγονός πως η πρώτη ημέρα της Συνεδρίαση της Βουλής με αφορμή την μομφή που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για τον απαράδεκτο υπουργό Παύλο Πολάκη και που ο πρωθυπουργός μετέτρεψε σε ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ για τη Κυβέρνησή του, το γεγονός λοιπόν πως η πρώτη ημέρα και με όλα όσα έγιναν μας έφεραν μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω δέν θα το αφήσω ασχολίαστο!    
        Πρίν όμως θα σταθώ σ’ενα  περιστατικό που έγινε στο τέλος της αντιπαράθεσης των δύο μεγάλων. Του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη!



        Έχει τελειώσει ο...τσακωμός και πρίν ο Νίκος Βούτσης δώσει τον λόγο στην Φώφη Γεννηματά κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα ο βαρύς Βελιγκοπολάκης ή Καραγκιοζοπολάκης και με απειλητικό ύφος κατευθύνθηκε στο έδρανο που ήταν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με το δάκτυλο σηκωμένο του είπε αύριο  (σήμερα δηλαδή στίς 7 το απόγευμα!) θα πάρεις την απάντηση σου ενώ διαρκώς τον απειλούσε όπως τα μικρά παιδιά που όταν τους παίρνει ένα άλλο παιδάκι το παιχνίδι του φωνάζει «εάν είσαι άντρας έλα έξω να λογαριαστούμε...»!        
          Και βέβαια καλά έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που δέν του έδωσε σημασία λεγοντάς του μόνο «έλα πήγαινε τώρα...»!



         Όλα αυτά τά καμώματα του Πολάκη οι ντροπιαστικές ενέργειες του και εκείνο το «ξέρεις ποιός είμαι εγώ...» με γύρισαν δεκαδες χρόνια πίσω... Στό τότε που οι βουλευτές έπαιζαν μεταξύ τους ξύλο και ο ένας πέταγε στον άλλο ότι έβρισκε μπροστά του!
         Τότε που ο γνωστός Καλογιάννης από τα Γιάννενα αν θυμάμαι καλά για να μην γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας άρπαξε την κάλπη και έφυγε!!!
          Έτσι βγήκε εκείνο το περίφημο ο...ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗΣ!
          Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι, όσο πλησιάζουν οι εκλογές δυστυχώς τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα!
          Αυτή είναι η αλήθεια...
Γιώργος Κοντονής 
            



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου