Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΧΘΕΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Ντροπή!
      Η δικαιολογία πως ο αρχηγός τής ΕΛ ΑΣ ο αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος μπορεί θεσμικά να παρίσταται στίς πολιτικές  συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
      Εάν ήταν με τον θεσμικό ρόλο του Αρχηγου προκειμένου να επιβλέψει προσωπικά τα μέτρα ασφαλείας είτε με στολή είτε όχι και μόλις τελείωνε η συγκέντρωση πήγαινε στο γραφείο του ΟΥΔΕΙΣ θα μίλαγε!    
      Όμως ο κ. Ανδρικόπουλος ήταν εκεί ακομα και στην κουβέντα που έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης παίρνοντας όπως λένε και ο ιδιος θέση!





      Ο Αρχηγός της ΕΛ ΑΣ ήταν μάλιστα σε ΟΛΕΣ τις συγκεντρώσεις σχεδόν σε ΟΛΗ την Ελλάδα που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας! Καθόταν δε και στην πρώτη σειρά των καλεσμένων!
      Στην πολιτική συγκέντρωση στο  Σύνταγμα εκτός από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ήταν και ο Αρχηγός του Λιμεμικού (!!) ο αντιστράτηγος, όπως και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος ο αντιστράτηγος Δραγατάκης!
      Αλήθεια ο Αρχηγός του Λιμενικού με ποιά ιδιότητα παρακολουθησα την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα;
      Εκτός κι’αν έχει...θάλασσα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!    
      Ντροπή!



      Θα έπρεπε ο Αρχηγός της Αστυνομίας ο κ. Ανδρικόπουλος να είχε χθές υποβάλλει την παραίτηση του για να προλάβει την καρατομηση του που έρχεται, σύμφωνα με τον νόμο!
       Το ίδιο θα έπρεπε να είχαν κάνει τόσο ο Αρχηγος του Λιμενικού όσο και και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος!
       Τι δέν καταλαβαίνεις;
       Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου