ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!       Θέλω τούτη την ώρα να ευχαριστήσω όλες και όλους για την αγάπη τους στην εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ την οποία έχουν φέρει στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας!
       Η εκπομπή που ξεκίνησε για την ακρίβεια επανήλθε στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα   Τριτη και Παρασκευή 11.00 με 12.00, φιλοξενεί σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής του τόπου!  
       Δέν είναι ψέμα πως από την εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΣΟΣΩΠΟ έχουν περάσει μεχρι τώρα δεκαδες ΠΡΩΤΑ ονόματα τόσο από την πολιτική σκηνή όσο και από την κοινωνική!

        Και θα πρέπει να πω πως για τίς επόμενες εκπομπές έχουν δρομολογηθεί και θα έρθουν στο studio  πρωτοκλασάτοι απo ολους τούς χώρους!  
        Η δύο φορές μετάδοση της την εβδομάδα τελειώνει στίς 8 Ιουλίου με τό που θα κλείσουν οι κάλπες!

        Όμως δέν τελειώνουμε εδώ..,
        Η δημοφιλής εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ θα συνεχιστει από τις 8 Ιουλίου και μετά, κάθε Σάββατο από τις 10.00 μέχρι και τις 12.00 από τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM το δημοτικό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
         Ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη σας,
Γιώργος Κοντονής 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti