ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Με ένα τουιτ ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πριν από λιγες ώρες πως την Τρίτη 02 Ιουλίου 2019 και λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τίς κάλπες, θα δώσει την τελευταία συνέντευξη του στην Τηλεόραση του ΣΚΑΙ!
      Θα είναι καλεσμένος στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και θα συνομιλήσει με την κεντρική παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη και τον διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά.   
      Ιδού τι έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο τουιτ για το γεγονός πως την τελευταία συνέντευξη του πριν τίς εκλογές θα την δώσει στον ΣΚΑΙ, στόν πρώτο Ενημερωτικό Τηλεοπτικό Σταθμό της Χώρας.



     Η συνέντευξη θα είναι ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ και ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί σε ΟΛΑ και σε ΟΛΟΥΣ, δίνοντας καί κάποιες απαντήσεις στον Κυρίακο Μητσοτάκη που φέρεται ως ο μεγάλος νικητής αυτών των εκλογών.  
    Με την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην Τηλεόραση του ΣΚΑΙ «σπάει» και το εμπάργκο που ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε κηρύξει...



    Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στον πρωταθλητή της Ενηνερωσης Γιώργο Αυτιά που σήμερα και λίγο πριν την αποφώνηση της εκπομπής του της πρωτης και καλυτερης εκπομπής ΚΑΛΗΜΕΡΑ στίς ευχές για καλή επιτυχία των υποψηφίων Βουλευτών, έστειλε τίς ίδιες θερμές ευχές και σε ολους τούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι λόγω του εμπάργκο δεν μπόρεσαν να έρθουν στην εκπομπή του! Και πιστέψτε με ήταν εκατοντάδες αυτοί που θα ήθελαν να πουν καλημέρα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου