ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ»!!

 

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    «Κύριε πρόεδρε θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να είμαι υποψήφιος σ’αυτές τίς εκλογές σε οποία περιφέρεια ηθέλα...»!
       Τόνισε λίγο πρίν  από το τέλος της συνέντευξης ο πρωταθλητής της ενημερωσης Γιώργος Αυτιάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος απάντησε λέγοντας πως «η Βουλή χρειαζόταν τον Γιώργο Αυτιά...»!
       Στη συνέχεια ο Γιώργος Αυτιάς τόνισε πως ήθελε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Ευρώπη!
       Κι’εδω ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ!
       Παρακολουθησα λοιπόν την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη-συζήτηση που είχαν το πρωί σήμερα στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ο πρωταθλητής της ενημέρωσης ο Γιώργος Αυτιάς και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυριανός όπως δείχνουν όλα πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
       Από το πρώτο λεπτό της κουβέντας έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε όλες τίς καυτές και καίριες ερωτήσεις του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος δέν του χαρίστηκε σε καμια περίπτωση.
       Ήταν αληθινός στίς απαντήσεις και με παραδείγματα.
       Υπογράμμισε τι θα κάνει με τούς φόρους, τις επενδύσεις  και διαβεβαίωσε τον Ελληνικο λαό μέσω του Γιώργου Αυτιά, πως θα γίνουν όλα όσα έχει υποσχεθεί και φυσικά θα τηρηθούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων για τα αναδρομικά των συνταξιούχων.
        Είπε ακόμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που προβάρει τα ρούχα του πρωθυπουργού πως δέν θα γίνει καμία μείωση των μισθών και των συντάξεων.
        Σε ερώτηση του Γιώργου Αυτιά για την άρνηση του σε ντιμπέιτ των δύο, δηλαδή του ιδίου με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε γι’αλλη μια φιρά ότι ντιμπέιτ πρέπει να γίνει και θα γίνει με όλους τούς αρχηγούς των κομμάτων!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου