ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ...»!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Με χαρά υποδέχθηκα σήμερα στην εκπομπή μου ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ και στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM στον ραδιοφωνικό Σταθμό του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την Dr Ελένη Αθανασίου την ιατρό Ακτινοθεραπευτρια Ογκολόγο τήν Διευθύντρια του Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ.
       Με την κ. Αθανασίου συζητήσαμε για τίς ελλείψεις του σοβαρού και του ουσιοδέστερου κομματιού του Ογκολογικού Νοσοκομείου που βρίσκεται στην Κηφισία.
       Συζητήσαμε και για τίς λύσεις που υπάρχουν και που η πολιτεία πρέπει άμεσα να σκύψει, γιατί η υγεία των πολιτών είναι πάνω από Κόμματα!
       Το Τμήμα της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας λειτουργεί άψογα παρά το γεγονός του ένός και μόνο μηχανήματος. Και λειτουργεί υποδειγματικά χάρη στίς προσπάθειες της Dr Ελένης Αθανασίου που έχει την διεύθυνση, των συναδέλφων της ιατρών και του προσωπικού.
     «Έχουμε ανοίξει την αγκαλιά μας και κάνουμε φίλους τούς ασθενείς...»!
        Τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Αθανασίου, που πρόσθεσε.
     « Όμως δέν μπορούμε να αποδώσουμε την γρήγορη εξυπηρέτηση των ασθενών επειδή έχουμε έλλειψη ενος ακόμα μηχανήματος.
      Δέν θα υπήρχαν λίστες αναμονής δύο και τριών ακόμα και 4 μηνών, εάν είχαμε δύο μηχανήματα. Ο χώρος υπάρχει και είναι έτοιμος στο σύγχρονο κτίριο που έγινε αμέσως μετά τους σεισμούς! Κι’εδω πρέπει να πω ότι εδώ και χρόνια υπήρξε δωρεά του Ιδρύματος Νιαρχου, αλλά ουδείς γνωρίζει τι έγινε...»!!
         Η Dr Ελένη Αθανασίου που με το χαμόγελο και με τον καλό λόγο υποδέχεται όλους τους ασθενείς έχει πάντα ανοικτη την πόρτα του γραφείου της και δίνει απλόχερα την γνώση της και τις συμβουλές της.
         Τόσο η ίδια η διευθύντρια του Τμήματος η κ. Αθανασίου όσο οι συνάδελφοί της ιατροί και οι άμεσοι συνεργατες της αξίζουν πολλά συγχαρητηρια.
          Μπραβο σας. 
Γιώργος Κοντονής
             Σημ.Συντ. 
              Η σημερινή εκπομπή θα μεταδοθεί σε λιγες ημέρες σε επανάληψη από τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM ενώ την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα ακούσετε το δεύτερος μέρος της κουβέντας μας με την Dr Ελένη Αθανασίου 
ΓΑΚ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου