Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ!



      Στην πρώτη αυτού του κύκλου εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ που μεταδίδεται Τριτη και Παρασκευή απο τίς 11 μεχρι και τις 12 από τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM το Ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έγιναν από τούς καλεσμένους πολλές αποκαλύψεις.
      Μία και ασφαλώς η πιό σπουδαία αποκάλυψη είναι αυτή που έκανε ο πρωταθλητής της ενημέρωσης ο καλος αδελφικός μου φίλος ο συνάδελφος Γιώργος Αυτιάς.
     «Θέλω να κάνω από την  εκπομπή σου Γιώργο Κοντονή την αποκάλυψη και ο κόσμος το μαθαινει για πρώτη φορά τωρα, πως το Σάββατο το πρωί θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριακος Μητσοτάκης»!
       Είπε ο Γιώργος Αυτιάς και καταλαβαίνουμε όλοι την μεγάλη αυτή είδηση.
       Πρέπει να πω πως ο Γιώργος Αυτιάς κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή μπαίνει σε ένα εκατομμύρια σπιτια! Είναι πραγματικά ο Γιώργος Αυτιάς ο πρωταθλητής της ενημέρωσης.
        Αποκαλύψεις από την εκπομπή έκανε και η γνωστή δικηγόρος της Αθήνας και καλή μου φίλη η Όλια Νικολοπούλου, για τις 120 δόσεις για τον φόρο και για τα αντιμετρα!
        Βέβαια όλοι οι καλεσμένοι είπαν σπουδαία πράγματα στο ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ με υον Γιώργο Κοντονή, όπως θα δείτε και θα ακούσετε αμέσως τώρα.

       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου