ΔΙΚΑΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ




Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Όπως συμβαίνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ανακοινώνεται από πρίν το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι πρώην πρωθυπουργοί!
      Έτσι έγινε καί στίς σημερινές εκλογές.
      Από ημέρες πριν βγήκε ανακοίνωση πως ο Αλέξη Τσίπρας θα ψηφίσει στην Κυψέλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι, η Φώφη Γεννηματά...,ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα στο Σχολικό Συγκρότημα Ανδρεας Παπανδρέου!
       Μάλιστα αυτό το εκλογικό κέντρο το είχε ζητήσει ο ιδιος ο Γιώργος Παπανδρέου!..
       Όμως όπως ΑΠΟΚΑΚΥΨΕ ο πρωταθλητής της ενηνερωσης Γιώργος Αυτιάς από την πρώτη και καλύτερη ενημερωτική εκπομπή (το Σάββατο ο Γιώργος Αυτιάς ξεπέρασε το 42% σε θεαματικότητα! Ενω σήμερα το 35 μα 40%! Θα το σχολιάσω ξεχωριστά αύριο) ΚΑΛΗΜΕΡΑ που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τον ΣΚΑΙ από τίς 6 έως τις 10 το πρωί, το Σχολικό Συγκρότημα «Ανδρέας Παπανδρέου» ήταν Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ο  και μάλιστα με λουκέτο ασφαλείας!!!
         Με την αποκάλυψη αυτή του πρωταθλητή της ενημέρωσης Γιώργου Αυτιά δημιουργήθηκε ΜΠΑΧΑΛΟ και ύστερα από κάποια ώρα ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα ψηφίσει στο 26 Σχολείο της Πάτρας!!!
         Άλλη μια απόδειξη πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα τα έχει κάνει...,άντε να μην πω!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου