Θερινή εορτή Παιδικών Σταθμών Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας














Σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία η καλοκαιρινή εορτή που διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.
Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, βουλευτές, τοπικοί φορείς, πρόεδροι και εκπρόσωποι Μικρασιατικών συλλόγων και τοπικών πολιτιστικών σωματείων, γονείς και πλήθος θεατών όλων των ηλικιών.
Αναμφίβολα, τις καρδιές όλων κέρδισαν οι μικροί πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία μέσα από το τραγούδι και το χορό ανέδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους και ενθουσίασαν το κοινό με το θεατρικό τους, που ήταν αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του παλιού κινηματογράφου και είχε ως τίτλο: «Θερινό Σινεμά».       
Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή στην εορτή του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος απέσπασε το θερμότατο και διαρκές χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα.
Την εορτή έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το θαυμάσιο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στους Παιδικούς Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την λαμπερή θεατρική παρουσία τους, όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε επίσης θερμά τον κ. Κώστα Βουτσά για την τιμητική παρουσία του στην εορτή, προσφέροντάς του μάλιστα ως ευλογία μία εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας και τον κ. Ζαχαρία Καρούνη που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, ευχόμενος σε όλους καλό καλοκαίρι!
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Φωτογραφίες: Ευστάθιος Χιώλος

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου