ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Μεγάλη!
     Σπουδαία!
     Και σημαντική για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο η νίκη - θρίαμβος του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινοπούλη έπι της Μπασάκσεχιρ με 1-0!
     Η νίκη παίρνει μεγαλύτερη διάσταση αν φανταστεί  κανείς το τι τράβηξαν οι ερυθρόλευκοι από τούς σκληρους παίκτες τής Τουρκικής ομάδας!
      Ο τρόπος που επαιξε η ομάδα της Πόλης ήταν απαράδεκτος! Ήταν τόσο σκληρός που ο διαιτητής αναγκάστηκε μέσα σε 35λεπτα να δείξει 5 ή 6 κίτρινες κάρτες!    
     Είναι γεγονός το είδαμε ΟΛΟΙ πως οι παικτες της Μπασάκσεχιρ κτυπαγαν τούς συναδέλφους τους, του Ολυμπιακού στο ψαχνό!!



      Κι’ευτυχώς που η ΟΥΕΦΑ είχε ορίσει διαιτητή σοβαρό που να το λέει η καρδούλα του, όπως ο Ισραηλινός ο οποίος στο 80’ τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τόν Καλβετσι ο οποίος σήκωσε το πόδι του και το έφερε στο κεφάλι του φορ του Ολυμπιακού και παρα λίγο να του κόψει. και φυσικά του έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα! 
      Στο σημείο αυτό ο Τούρκος ποδοσφαιριστής όπως και οι συμπαίκτες του επιτέθηκαν στον διαιτητή υβριζοντας τον σπρώχνοντας τον και απειλώντας τον! 





       Ο διαιτητης Ορελ Γκρίφελντ από το Ισραήλ κράτησε το παιχνίδι στο ύψος των περιστάσεων! Και επαναλαμβάνω ευτυχώς που η ΟΥΕΦΑ είχε ορίσει αυτόν τον διαιτητή που ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ!
       Αν ήταν άλλος δέν ξέρω εάν θα έφευγαν ζωντανοί από το γήπεδο οι παίκτες της Ελληνικής ομαδος!
       Για την ιστορία υπογραμμίζω πως το γκολ της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού πέτυχε στο 53 λεπτό με έξυπνη κεφαλιά ο Μασούρας ύστερα από ζυγισμένη σέντρα του Γάλλου διάσημου ποδοσφαιριστή Βαλμπουενά!
       Μπραβο Θρύλε!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου