ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΚΙ’ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Συνήθως στον Πορο τα ελικόπτερα που πηγαίνουν για προσγείωση στο πρόχειρο ελικοδρόμιο του Γαλατά πετούν πολύ χαμηλά! Ετσι οι κάτοικοι αλλά και οι περισσότεροι επισκέπτες - παραθεριστές στο νησί το γνωρίζουν αυτό γιατί το βλέπουν κάθε μέρα!      
       Κοντα στο χωμάτινο πρόχειρο ελικοδρόμιο του Γαλατά υπάρχουν καλώδια υψηλής τάσης που δίνουν ρεύμα τόσο  στον Πόρο όσο στον Γαλατά, αλλά και σε κάποιες άλλες περιοχές τής Πελοποννήσου!



       Κι’ενω αυτά τα καλώδια είναι ορατά «δια γυμνού οφθαλμού», όταν ο πιλότος είναι στο ελικόπτερο έτοιμος γι’απογείωση δέν μπορεί να τα δει! Δέν φαίνονται... Κι’αν ο πιλότος δέν καταφέρει να σηκώσει γρήγορα το σκάφος τότε αυτό είναι βεβαιον πως θα κτυπήσει στα καλώδια με δυσάρεστα αποτελέσματα!..
       Κάπως έτσι, πιο σωστά έτσι ακριβωπς έγινε και το χθεσινό ατύχημα με τους τρείς νεκρούς. Τον έλληνα πιλότο και δύο ρωσους επιβάτες που ήταν παραθεριστές.. 
       Το ελικόπτερο είχε κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
       Έβγαλαν τα κομμάτια του ελικοπτερου απο την θάλασσα και εντός τής ημέρας θα σταλούν στους ειδικούς χώρους, ώστε οι εμπειρογνώμονες να τα εξετάσουν και να μάθουμε τελικά τούς λόγους της συντριβής του ελικοπτέρου στον Πόρο με τούς τρείς νακρούς!
        Ιδωμεν.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου