Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ!

 






Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Ναι και στην Ρωσία, 
       Ήταν ΘΡΥΛΟΣ!
       Ήταν ΘΕΟΣ!
       Ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
       Και ναι δίκαια τα εκατομμύρια των οπαδών του στην Ελλάδα και παντού, τραγουδούν το ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!
       Και στην Ρωσία ο Ολυμπιακός επαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός πως δέχθηκε γκόλ (το μοναδικό που «έφαγε» στα παιχνίδια για την προκριματική φάση!) στο 10 λεπτό από τον Ουρκί, κατάφερε με την σέντρα να ισοφαρίσει (1-1) με ωραία σέντρα του Βαλμπουενα και εκπληκτική προσπάθεια του Ελ Αραμπί!       
       Και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά από το σημείο εκείνο και μετά ανέλαβε την πρωτοβουλίες των κινήσεων και στίς αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ελ Αραμπί πέτυχε το 1-2 σκόρ που κρατήθηκε έως το τέλος!



       Μετά το 1-2 ο Ολυμπιακός που εκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο στο πολύ όμορφο και κομψό γήπεδο έφθασε πολλές φορές κοντά στην επιτυχία κι’αλλων τερμάτων! Ευκαιρίες που δυστυχώς χάθηκαν!    
       Το 2-1 με το οποίο νίκησε ο Ολυμπιακός την Ρωσική Κρασνονταρ θα μπορούσε να ήταν ακόμα και 4-1 ή και 5-1!! 





         Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού επαιξαν σπουδαία μπάλα! Από τούς άριστους κορυφαίοι ήταν ο Βαλμπουενα, ο Ποντενσε, ο μεγάλος σκόρερ Ελ Αραμπί, ο Μασούρας, ο Σεμεδο, ο Τσιμίκας, ο Σά και ΟΛΑ τα παιδιά!
         Ο Ολυμπιακός μπήκε στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ για 19 φορές στίς 27 από την δημιουργία του, κάτι που για την Ελλάδα είναι ο μοναδικός που το έχει επιτύχει!!
         Ο Θρύλος θα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με άλλες πανίσχυρες ομάδες!
         Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου