ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕΕ ΑΛΕΞΗ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Παρακολουθησα με ιδιαίτερη προσοχή την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πολυνομοσχέδιο  στο οποίο περιλαμβάνονται κι’αρθρα για το ασυμβίβαστο και για την κατάργηση του ασύλου έτσι όπως είναι και λειτουργεί σήμερα!
      Βέβαια με τον νέο νόμο που περνάει από την Βουλή το άσυλο θα ειναι πραγματικό άσυλο για την διακίνηση ιδεών και όχι για την κάλυψη των αναρχικων στοιχείων όπως το ήθελε ο Τσίπρας και η πατέρα του! Και φυσικά λέει νομοσχέδιο όχι στο...γιουσουρούμ που γίνεται τώρα με την πώληση της πραμάτειας κάποιων αλλοδαπών!  
      Επιτέλους να εφαρμοστεί το ασυμβίβαστο!



       Κι’εδώ, επειδή γίνεται πολύς λογος για δήθεν φωτογραφική διάταξη ώστε να αποχωρήσει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η Βασιλική Θάνου πρώην δικαστής και μετά την αποχώρηση της (πήρε σύνταξη!) έγινε Νομικός Σύμβουλος του Τσίπρα, οφείλω να πω πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει σήμερα ακριβώς το Σύνταγμα και το Ευρωπαικο Δίκιο που θέλει να εφαρμοστεί το συμβιβαστο! 
       Και πρέπει να υπογραμμίσω πως η ίδια η κ. Θάνου που μιλάει τώρα για δήθεν φωτογραφική διάταξη, όταν ακόμα ήταν Δικαστής έλεγε πως μετά την σύνταξη τους οι δικαστικοί πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους! 
       Τόνιζε δε πως οι δικαστές δέν πρέπει ποτε να γίνονται πρόεδροι Ανεξάρτητων Αρχών και ιδιαίτερα της Επιτροπής Ανταγωνισμού!!!
       Τώρα η ίδια μιλάει για να μην φύγει. για φωτογραφική διάταξη, ώστε να απομακρυνθεί από την θέση της!
        Το ζητούμενο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθεια του να καλύψει την κ. Θάνου, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙ’ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΕΜΑΤΑ!
        Αλέξη όχι αλλά ψέματα!
        Φθάνει πιά!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου