ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΝΤΟΝΗ


         Αγαπητέ μου πρόεδρε,
        Με το γράμμα μου αυτό (δέν μου αρέσει η λέξη επιστολή!) θέλω να αναφερθώ σε όλα αυτά που ακούγονται για την ΕΡΤ που ναι είναι «μαγαζί γωνία» και που δυστυχώς λεηλάτησαν και λαηλστούν κάποιοι με τήν ανοχή των εκάστοτε κυβερνήσεων!
        Ακούγεται φίλε Πρωθυπουργέ πως θα τοποθετήσεις στίς ηγετικές θέσεις άτομα που ομολογώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!
        Μάλιστα κάποια απο αυτά τα άτομα διαδίδουν πως έχουν την δική σου συγκατάθεση-εντολή να διορθώσουν πράγματα στην ΕΡΤ! Όμως πως να τα διορθώσουν  όταν οι ίδιοι δέν γνωρίζουν  τα προβλήματα που έχει «το μεγάλο  μαγαζί γωνία στήν Αγία  Παρασκευή»!    
       Κόψε λοιπόν τόν «βήχα» απ’ολους αυτούς που ομολογώ με ολα αυτά που διαδίδουν για την ΕΡΤ  σου κάνουν κακό! Εκτός κι’αν έχουν την δική σου συγκατάθεση όποτε τό λάθος σου είναι μεγάλο και θα σου προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα!



         Κυριάκο μου με την ΕΡΤ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
         Είδες τι έγινε όταν στην κυβέρνηση ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, με το μαύρο  που επέλεξε ο τότε υπουργός Κεδίκογλου... Έτσι δέν είναι;
         Καλό θα είναι λοιπόν πρίν προχωρήσεις σε οτιδήποτε, να ρωτήσεις πρόσωπα που γνωρίζουν από την ΕΡΤ! Που έχουν εργαστεί εκεί για πάνω από 45χρόνια! Και  που πονάνε αυτό το «μαγαζί γωνία»!
         Οι βιαστικές κινήσεις ΔΕΝ θα σε βγάλουν σε καλό!
         Και φυσικά να αποφύγεις τους κόλακες! Τούς γλύφτες όπως λέει ο λαός μας!
         Ρώτησε!
         Μάθε!
         Κι’αποφάσισε!
         Επαναλαμβάνω η ΕΡΤ δεν είναι παιχνιδάκι! 
         Αντίθετα είναι ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί! Κι’αλίμονο Κυριάκο μου εάν σκάσει στα χέρια σου από λάθη δικά σου! Τότε όπως καταλαβαίνεις το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό!!
          Διάβασε με προσοχή το γράμμα μου αυτό και παρε τίς αποφάσεις σου...
          Ρώτησε και μάθε πρώτα...
          Και ύστερα αποφασίζεις!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου