ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Εγώ ξέρω πως όταν αλλάζει μια κυβέρνηση, οι άνθρωποι της προηγούμενης που βρίσκονται σε διαφορες πολιτικές θεσεις, θέτουν τίς παραιτήσεις τους, προκειμένου να διευκολύνουν την νέα κατάσταση στο έργο της!
     Όπως γνωρίζω καλά πως εάν η νέα Κυβέσνηση κρίνει και πιστεύει πως κάποιος ή κάποια από τούς παραιτηθέντες είναι κατάλληλος και δέν έχει κομματική εξάρτηση από την προηγούμενη ηγεσία τότε τον κρατάει στη θέση του!
      Δέν έγιναν όμως έτσι τα πράγματα με την πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου, η οποία όχι μόνο ΔΕΝ παραιτήθηκε, αλλά είπες πως οποίος τολμάει ας με βγάλει σπο την θέση μου!!!        
       Ντροπή κυρία πρόεδρε. Ντροπή!



       Εσείς δέν λέγατε κάποτε (πριν φύγετε από τό δικαστικό σώμα) ότι ο δικαστής όταν συνταξιοδοτηθεί πρέπει να πάει σπίτι του και πως σε καμία περίπτωση δέν πρέπει να βρεθεί σε κόμματα ή να γίνει πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής και ιδιαίτερα πρόεδρος της Επιτροπηπς Ανταγωνισμού; Εσείς δέν τα λέγατε όλα αυτά και όχι εγώ; Ε;
        Τώρα γιατί σας κακοφαίνεται που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηρώντας αυτό που προεκλογικά είχε πει ότι θα σας αντικαταστήσει, το κάνει πράξη;
        Από φιλότιμο και μόνο έπρεπε να είχατε παραιτηθεί χθές κ. Θάνου! Όχι σήμερα! Χθές!
        Αλλά αξιοπρέπεια Μ Η Δ Ε Ν !!
Γιώργος Κοντονής 

                                Δείτε τώρα μερικές φωτογραφίες από την «μάχη» μεταξύ Μητσοτάκη - Τσίπρα στην Βουλή.












0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου