Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ»



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το Σαββατοκύριακο που πέρασε τίς καλοκαιρινές πρωινές εκπομπές και διαπίστωσα κάτι που μου το έλεγε όλος ο κόσμος όπου κι’αν ήμουν!  Ότι, εκπομπή όπως του Γιώργου Αυτιά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
       Μπορεί οι συνάδελφοι να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες (μιλάω για όλα τα κανάλια!), μπορεί να θέλουν να δείξουν πως δέν είναι δύσκολη η παρουσίαση μιας 4ωρης εκπομπής... Όμως εάν ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, καλύτερα άφησε το!
       Είναι αλήθεια ότι εάν η Τηλεόραση σε πάει σε αναβαζει πολύ ψηλά! Και το αντίθετο εάν δέν σε θέλει σε...στέλνει από εκεί που ήρθες!!
       Με όλα αυτά που διαπίστωσε ο κόσμος και που είδα κι’εγω, φωνάζω με όλη την δύναμη της ψυχής μου πως Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ  Λ Ε Ι Π Ε Ι  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
       Και ναι!
       Ναι είναι Α Ν Α Ν Τ Ι ΚΑ Τ Α Σ Τ Α Τ Ο Σ !
       Και δέν το λέω εγώ!
       Το ομολογούν ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ» ΤΟΥ! Κι’αυτο έχει ιδιαίτερη σημασία!
       Λείπει από την Τηλεόραση αυτό που έχει ο Γιώργος Αυτιάς, η πειθώ και το πέρασμα των θεμάτων! 
       Δηλαδή λείπει το αληθινό πρόσωπο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως αυτό του Γιώργου Αυτιά!
       Λείπει αυτόν τον καιρό (ο Γιώργος κάνει χρήση της κανονικής του άδειας) αυτό το «ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ»!
       Υπομονή φίλες και φίλοι σε λιγες ημέρες θα είναι και πάλι κοντά μας ο Γιώργος Αυτιάς ξεκούραστος πιο δυνατός με νέες ιδέες  για να μας ενημερώνει λέγοντας ΚΑΛΗΜΕΡΑ κάθε Σαββατοκύριακο στίς  6 το πρωί έως τίς 10 από τον ΣΚΑΙ!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου