ΡΕΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Ύστερα από 50 μήνες ΜΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής τήν κατάργηση των καπιταλ κοντρολς που μας είχε επιβάλει ο Τσίπρας και η τότε...καλή παρέα του!!
       «Τα καπιταλ κοντρολς αποτελούν από σήμερα παρελθόν»!    
         Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην οριστική κατάργηση αυτού του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ που μας είχαν   επιβάλει με το έτσι θέλω οι ΣΥΣΙΖΑίοι!          Η κατάργηση γίνεται ύστερα από την σύμφωνη γνώμη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος του Γιάννη Στουρνάρα!
          Δέν θα σταθώ άλλο σ’αυτο επειδή ήδη από την 1 Σεπτεμβρίου ο καθ’ενας μας θα βγάζει από την Τράπεζα όσα λεφτά θέλει! Αρκεί να έχει!!!!!     
          Θα σχολιάζω όμως την αναφορά του ΓιαΝη (μ’ενα «νι»!) Βαρουφάκη σ’αυτό που αντί να το...βουλώνει πήρε φόρα και λέει αρλούμπες!        «Υπερηφανεύεστε ότι καρατγειτε τα καπιταλ κοντρολς!  Εσείς που εργαστήκατε σκληρά για να έρθουν...»!!!
           Τόνισε χωρίς ντροπή, χωρίς να κοκκινίζει ο κ. Βαρουφάκης που αντί να κρυφτεί στο καβούκι του έχει το θράσος να μιλάει! Ποιος; Αυτός  που μας κατέστρεψε... Αυτός που...έχασε την μπάλα!!!
           Δυστυχώς για τόν Βαρουφάκη ο λαός δέν ξεχνά...
           Δέν ξεχνά ποιος τον έκανε φτωχό!
Γιώργος Κοντονής 

       
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου