ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Πρώτο Σαββατοκύριακο της μεγάλης επιστροφής του ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στην Ενημέρωσης Γιώργου Αυτιά και τα μηχανάκια των Εταιρειών Μέτρησης πήραν φωτιά!
     Ο πρωτος των πρώτων κι’ασυναγωνιστος Γιώργος Αυτιάς με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
     Είναι γεγονός πως ο λαός, ο κόσμος περίμενε με αγωνία και με καρτερικότητα την ημέρα, εκείνο  το Σαββατοκύριακο που θα έκανε την εμφάνισή του μετα την θερινή άδειά του ο δικός μας άνθρωπος, ο Γιώργος Αυτιάς!
     Και όταν επιτέλους έφθασε αυτή η ημέρα σήμανε συναγερμός!      
     Δύο και πλέον εκατομμύρια σπιτια άνοιξαν την τηλεόρασή τους και ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γιώργος Αυτιάς έκανε την εμφάνιση του απαντώντας στα δικά τους πολλά ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!

     Τα σκήπτρα λοιπόν κι’εφετος θα έχει ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος με νέες ιδέες και θέσεις δίνοντας πάντα λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας (για τον Γιώργο Αυτιά και για ολους εμας τους φίλους συνεργατες του πρωτεύοντα ρόλο έχει η καθημερινότητα) θα μας ενημερώνει κάθε Σαββατοκύριακο λέγοντας ΚΑΛΗΜΕΡΑ στίς 6 το πρωί από το ΣΚΑΙ!
      Ο ένας και μοναδικός, ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην Ενημέρωση της Ελληνικής Τηλεόρασης Γιώργος Αυτιάς είναι εδώ. Είναι κοντά μας και με τίς γνώσεις του προτείνει λύσεις στα προβλήματα μας.
Γιώργος Κοντονής 


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti