ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Πρώτο Σαββατοκύριακο της μεγάλης επιστροφής του ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στην Ενημέρωσης Γιώργου Αυτιά και τα μηχανάκια των Εταιρειών Μέτρησης πήραν φωτιά!
     Ο πρωτος των πρώτων κι’ασυναγωνιστος Γιώργος Αυτιάς με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
     Είναι γεγονός πως ο λαός, ο κόσμος περίμενε με αγωνία και με καρτερικότητα την ημέρα, εκείνο  το Σαββατοκύριακο που θα έκανε την εμφάνισή του μετα την θερινή άδειά του ο δικός μας άνθρωπος, ο Γιώργος Αυτιάς!
     Και όταν επιτέλους έφθασε αυτή η ημέρα σήμανε συναγερμός!      
     Δύο και πλέον εκατομμύρια σπιτια άνοιξαν την τηλεόρασή τους και ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γιώργος Αυτιάς έκανε την εμφάνιση του απαντώντας στα δικά τους πολλά ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!





     Τα σκήπτρα λοιπόν κι’εφετος θα έχει ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος με νέες ιδέες και θέσεις δίνοντας πάντα λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας (για τον Γιώργο Αυτιά και για ολους εμας τους φίλους συνεργατες του πρωτεύοντα ρόλο έχει η καθημερινότητα) θα μας ενημερώνει κάθε Σαββατοκύριακο λέγοντας ΚΑΛΗΜΕΡΑ στίς 6 το πρωί από το ΣΚΑΙ!
      Ο ένας και μοναδικός, ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην Ενημέρωση της Ελληνικής Τηλεόρασης Γιώργος Αυτιάς είναι εδώ. Είναι κοντά μας και με τίς γνώσεις του προτείνει λύσεις στα προβλήματα μας.
Γιώργος Κοντονής 






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου