ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!




Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Ήταν θρύλος!
       Έπαιξε με ψυχή!
       Ενώ ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή από μια απροσεξία του Μεριά που ανετρεψε μέσα στην περιοχή τον ακριβοπληρωμένο Κειν, οι Άγγλοι κέρδισαν πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κέιν. Έτσι έγινε τό 0-1!
       Κι’ενω οι ερυθρόλευκοι δέν είχαν συνέλθει από το σοκ, έρχεται και το δεύτερο γκολ, που πέτυχε με δυνατό σουτ ο Μοουρά!
       Ο Ολυμπιακός παρά το διπλό σοκ  με τα δύο γκολ που δέχθηκε μέσα σα περίπου τρία  λεπτά δεν το έβαλε κάτω και με τίς  ιαχές των φιλάθλων του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μείωσε την διαφορά σε 1-2 με τον Ποντενσε!
       Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στό 53 λεπτό κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Βαλμπουενα ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση του κι’εστσιλε την μπάλα στα δίκτυα του φίλου και πατριώτη του Γιορίς ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα!
        Ο Ολυμπιακό θα μπορούσε να πάρει την νίκη εάν ήταν πιο τυχερός! Στα τελευταία λεπτά και στην 5λεπτη διάρκεια των καθυστερήσεων οι ερυθρόλευκοι  έχασαν ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ!
        Καταπληκτικά λοιπόν άρχισε τους αγώνες του για τονΤσαμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός παίζοντας μάλιστα στον πρώτο αγώνα με την φιναλίστ Αγγλική Τοτεναμ!
Γιώργος Κοντονής 
      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου