ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...»!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δέν θα γίνει ύστερα από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξεταστική για τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. ο οποίος όπως λένε όλοι ήταν γνώστης των όσων έλεγαν κι’εκαναν κάποιοι με επικεφαλής τον Μίμη (έτσι εινσι γνωστούς!!!) Παπαγγελόπουλο πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και πρώην Εισαγγελέα για την υπόθεση Novartis!
      Προκαταρκτική λοιπόν μόνο για τον κ. Παπαγγελόπουλο, ο οποίος είναι γνωστός ως ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ, γιατί ο κ. Μητσοτάκης δέν θέλει να κάνει  την Βουλή βιομηχανία Εξεταστικών!
      Η δήλωσή του άλλωστε ότι «τούς πολιτικούς μου αντιπάλους δέν τους στέλνω στα δικαστήρια...» λέει πολλά! Ή μάλλον τα λέει όλα!
      Αυτή η δήλωση του κ. Μητσοτάκη μου θυμίζει όλα όσα είχε πει πρίν από κάποιες δεκαετίες ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου ότι «τους πρωθυπουργούς δέν τους στέλνεις στα δικαστήρια γιατί τούς καταδικάζει ο λαός...»!!
       Τώρα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για ολους δέν έχει παρά να καταθέσει αίτημα με 66 υπογραφές βουλευτών (τους έχει και παραπάνω μάλιστα,,,) και η Βουλή να κάνει δεκτό το αίτημα του αυτό!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου