ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Στην φωτογραφία που βλέπετε οι χούλιγκαν που έφεραν το λογότυπο του ΠΑΟΚ έκαναν ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση σς 12χρόνα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, που εκείνη την ώρα ήταν έτοιμα για νά παίξουν σ’εναν αγώνα!
      Έφθασαν οι χούλιγκαν με το σήμα του ΠΑΟΚ λογότυπο  που φορούσαν κράνη, απείλησαν τα μικρά παιδιά τα γύμνωσαν (έκαψαν τα ρούχα τους!!!) τα κτύπησαν όπως και τον προπονητή τους τα έκαναν...καλοκαιρινά κι’εφυγαν!
      Για την υπόθεση αυτή έχει επιληφθεί πλέον η Δικαιοσύνη στην οποία προσέφυγε ο Ολυμπιακός!
      Εκείνο που θέλω να πω είναι πως τέτοιας ενέργειες δέν  εκσυγχρονίζουν το ποδοσφαίρο μας! Αντίθετα το στέλνουν στο γκρεμό!     
      Ντροπή!





     Ο Ευάγγελος Μαρινάκης σε αντίθεση με όλα αυτά εκανε μια εντυπωσιακή κίνηση!      
    Έδωσε εντολή στο γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού και ο διευθυντής του ο καλός φιλος Νίκος Γαβαλάς κάλεσε την  Πυρριχιο Ακαδημία Ποδοσφαίρου τού ΠΑΟΚ να φέρει την Κ12 και να παρακολουθήσει στο «Γεωργιις Καραισκάκης» τον αγώνα του Ολυμπιακου με τόν Βόλο!





      Με τον τρόπο αυτόν ο Ολυμπιακός δείχνει το μαγαλειο του!
      Όπως τα μεγάλα ιστορικά Ευρωπαϊκά Κλάμπ έτσι και ο Ολυμπιακός με την απόφαση του αυτή δείχνει πως θέλει να κλείσει ο κύκλος αυτός της βίας και να αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας!
      Μπραβο στον Ολυμπιακό!
      Και μακάρι να κάνει το ίδιο και ο ΠΑΟΚ!
Γιώργος Κοντονής 
      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου