ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΥ ΚΙ’ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ!






Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                     «Γαβριήλ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου 
                      Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας πολλά τα έτη»!
       Όταν στίς 10 Οκτωβρίου του 2014 η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σχεδόν ομόφωνα (72 Αρχιερείς τον ψήφισαν!) εξέλεγε τον μέχρι και τότε Διαυλείας Γαβριηλ, Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφειας ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΞΑΜΕ  Α Ξ Ι Ο Σ !
       Και πράγματι ο Ποιμενάρχης της Προσφυγιάς όπως είναι οι πόλεις της Επαρχίας του, η Νέα Ιωνία, η Νέα Φιλαδέλφεια, το Ηρακλειο και η Χαλκηδόνα, ο Σεβασμιιτατος κ. Γαβριήλ από την ημέρα της ενθρόνισης του μέχρι και σήμερα 10 Οκτωβρίου 2019 έχει κάνει μέσα σε πέντε χρόνια ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ!
       Ένα έργο που κάποιος ή κάποιοι άλλοι θα έκαναν σε 20 ή σε 30 χρόνια!
       Είναι γεγονός πως όχι μόνο ο κόσμος στη δική του Επαρχία, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα αγαπούν και λατρεύουν τον κ. Γαβριήλ,  ο οποίος με το χαμόγελό του, την αγάπη του και το έργο του τους έχει δίκαια κερδίσει!
       Πρωτος στόχος του ήταν να μην πεινάει κάνεις και τα κατάφερε. Σχεδόν σε ολες τίς εκκλησίες υπάρχει ένα ζεστό πιάτο φαγητό για ολους όσοι αδυνατούν ακόμα και γι’αυτό! 
      Ίδρυσε καταστήματα με καινούργια αφόρετα ρούχα και παπούτσια που δίνονται ΔΩΡΕΑΝ σε άνδρες και γυναίκες που έχουν ανάγκη.





       Διατηρεί κοινωνικά φροντιστήρια στα οποία πηγαίνουν ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά, οι γονείς των οποίων αδυνατούν να πληρώνουν για εκγύμναση ιδιωτικά φροντιστήρια  λίγο πριν τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
       Αναδιοργάνωσε τους παιδικούς σταθμούς και τους οίκους ευγηρίας που μοιάζουν με πεντάστερα ξενοδοχεία!
       Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως η πόρτα του γραφείου του ειναι ανοικτη σε ολους.
       Έτσι ο λαός όχι μόνο της Επαρχίας του, άλλα ολόκληρης της Ελλάδος έχει αγκαλιάσει τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ και δίκαια αναφωνεί Α Ξ Ι Ο Σ !
       Το έργο του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας κ. Γαβριήλ συνεχίζεται καθημερινά και με εντατικό ρυθμό!
        Α Ξ Ι Ο Σ 
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου