ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!







Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω ολες και ολους για την εμπιστοσύνη που δείξατε και καθημερινά δείχνετε στα σχόλια μου, στα ρεπορτάζ και στίς έρευνες που δημοσιεύω σε ολες τίς σελίδες μου που έχετε στην κυριολεξία κλείσει στην καρδιά σας!
      Η αγάπη σας και η εμπιστοσύνη αυτή μας γεμίζουν με δύναμη αλλά και με πολύ πολύ μεγάλη ευθύνη!
     Υπόσχεση πως θα έχετε πάντα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΘΕΜΑΤΑ που οι άλλοι δέν δημοσιεύουν!
     Στην τελευταία ανάρτηση μου για το κατάπτυστο περιστατικό που σημειώθηκε ανήμερα τους εορτής του ιστορικού Ο Χ Ι με την παρέλαση μια 10μελούς ομάδας κοριτσιών, η οποία μπήκε από κάποιο στενό μπροστά από το Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας (κι’εδω θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από την αστυνομία η οποία δέν πήρε χαμπάρι τι εγινε!!!) καί λίγα μέτρα πρίν από την εξέδρα των επισήμων άρχισε να ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ, στην ανάρτηση λοιπόν του video και του σχολίου μου μέσα σε λιγες ώρες πάνω από 150.000 (χιλιάδες) θεατές το είδαν και το διάβασαν με αποτέλεσμα να πάρουν σαφή θέση και να κρίνουν την πράξη αυτή των κοριτσιών που θα μπορούσαν να βγάλουν τα απωθημένα τους με άλλο τρόπο και κάπου άλλου και όχι ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, με ψυχραιμία...
       Εκτός από τα 150.000 άτομα που είδαν το video και το σχόλιο μου είχαμε περισσότερες από 2000 κοινοποιήσεις 2500 σχόλια και πάνω από 3000 λάικ που είναι ένα ρεκόρ!
       Μια απορία.    
      Όταν τα κοριτσάκια πέρασαν από τους αμηχανους επισήμους (μόνο ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης μας κ. Γαβριήλ κατάλαβε τι τρέχει!) και μπροστά από τον αστυνόμο και τους αστυφύλακες άλλαξαν τον...βηματισμό τους, γιατί δέν συνελήφθη μία τουλάχιστον για να μάθουμε τι συμβαίνει και ποιός τα έβαλε να κάνουν αυτή την βλακεία την ημέρα που ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ!



        Αλλά και τα κοριτσάκια στην ανακοίνωση (γραμμένη από αριστερά στοιχεία!!) κατάπτυστη που έβγαλαν αφού αναφέρονται με προσβλητικά λόγια για την Πατρίδα μας την Σημαία μας και την παρέλαση, καταλήγουν λέγοντας πως «Επιλέξαμε να πάμε στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, σε μιά γειτονιά χτισμένη από πρόσφυγες, τούς κατεξοχήν περιττούς και απόβλητους της ελληνικής κοινωνίας και τότε και τώρα...»! 
        Με την ανακοίνωση τους αυτή,  υποτιμούν τους Νεοφιλαδελφειώτες και Νεοχαλκηδονιώτες και αυτό αποτελεί και είναι Ν Τ Ρ Ο Π Η !
        Ντροπή να γίνονται όλα αυτά από νέα παιδιά που αργότερα θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη της Ελλάδος την ώρα που εορτασαμε την αντίσταση του Έθνους μας στον Άξονα στον φασισμό!
        Αίσχος!
        Ντροπή!
        Ανθέλληνες!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου