Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΧΙ!!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Στην προσπάθεια του να γίνει...χαλίφης στη θέση του...χαλίφη κάνει τρομερά εως και γελοία λάθη!
      Στην Αχαΐα απ’οπου ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας την περιοδεία του στην Ελλάδα με στόχο να...αλιεύσει κόσμο, υπέπεσε σε πολλά...πέναλτυ!!       
      Δέν ήταν λίγοι αυτοί που μου σφύριξαν πως σε κάποια στιγμή ο Τσίπρας θέλοντας να δείξει τα φίλαθλα αισθήματά του είπε σε κάποιο μικρό που φορούσε ποδοσφαιρικά ρούχα της τοπικής ομαδος «γειά σου είσαι με τον Παναιτωλικό...»;



Για να πάρει την απάντηση που του άξιζε «με τήν Παναχαϊκή, πρόεδρε στην Πάτρα είμαστε...»!!!
       Ένα άλλο σκληρό...πέναλτυ έκανε ο Τσίπρας όταν ευρισκόμενος στην πλατεία της Ακράτας τόνισε «από εδώ την πλατεία της Άνω Ακράτας (;!) σας στέλνω...»!!! Κάποιος  από τους κατοίκους του είπε «Ακράτα πρόεδρε...»! Για να του απαντήσει ο πρώην πρωθυπουργός «μα είμαστε στην πάνω μεριά της Ακράτας...»!! Και φυσικά ΟΛΟΙ γέλασαν ειρωνικά για τον «άσχετο Αλέξη» όπως είπαν...
        Όλα αυτά που γίνονται στην προσπάθεια του Τσίπρα να γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, μου θυμίζει περιστατικά που είχαν γίνει από τον αείμνηστο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!
        Κάποτε σε προεκλογική περίοδο ο αείμνηστος Ανδρεας  Παπανδρέου όταν από την Λάρισα έφθασε στον Βόλο στην ομιλία του είπε «Λαέ της Λάρισας...»! Αυτό το τόνισε τρείς φορές. Τότε του λέει κάποιος από τους συνεργατες του «πρόεδρε στον Βόλο είμαστε...»! Όποτε ο πανέξυπνος Ανδρεας λέει «Λαέ της Λάρισας ελα εδώ στον Βόλο να δείς τι γίνεται...»!!!!
         Με την διαφορά πως ο Ανδρέας Παπανδρέου το είχε! Ενώ τούτος ο Αλέξης Τσίπρας ΟΧΙ!
         Υπάρχει αντίρρηση;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου