ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...»!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε κι’εκανε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδελφειας για τα  45 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η Τοπική Οργάνωση της Γαλάζιας Παράταξης. 
     Όλα λειτούργησαν τέλεια χάρη στίς προσπάθειες της διοίκησης και ιδιαίτερα της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ της Βάσως Φιλιππάτου.    



     Την εκδήλωση χαιρέτησε η βουλευτής της Β Αθηνών έδω  στην περιοχή η Ζωή Ράπτη, η οποία κι’εκανε εναν απολογισμό των 100 πρώτων ημερών της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.





       Μίλησε και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού ο Στέλιος Κονταδάκης που τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εργάζεται από το πρωί έως το βράδυ και ζήτησε να εργαστούν όλοι «...σαν να βρισκόμαστε σε προεκλογική περιοδο»!    
       Ακόμα μίλησε και το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Φατούσης που υποστήριξε πως το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πάει την Χώρα πολύ ψηλά.     





       Ο κύριος ομιλητής ο συναδελφος δημοσιογραφος και βουλευτής της ΝΔ ο καλός φίλος Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε γενικά στην παράταξη από την ίδρυση της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία που στόχος και σκοπός είναι η Πατρίδα μας να βρει την περπατησιά της και ο λαός να νιώσει και να είναι σε ασφάλεια.





       «Την Χώρα και τον λαό μας οδηγεί με μαεστρία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης...»! Τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος καταχειροκροτούμενος.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου