ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...»!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε κι’εκανε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδελφειας για τα  45 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η Τοπική Οργάνωση της Γαλάζιας Παράταξης. 
     Όλα λειτούργησαν τέλεια χάρη στίς προσπάθειες της διοίκησης και ιδιαίτερα της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ της Βάσως Φιλιππάτου.         Την εκδήλωση χαιρέτησε η βουλευτής της Β Αθηνών έδω  στην περιοχή η Ζωή Ράπτη, η οποία κι’εκανε εναν απολογισμό των 100 πρώτων ημερών της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

       Μίλησε και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού ο Στέλιος Κονταδάκης που τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εργάζεται από το πρωί έως το βράδυ και ζήτησε να εργαστούν όλοι «...σαν να βρισκόμαστε σε προεκλογική περιοδο»!    
       Ακόμα μίλησε και το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Φατούσης που υποστήριξε πως το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πάει την Χώρα πολύ ψηλά.     

       Ο κύριος ομιλητής ο συναδελφος δημοσιογραφος και βουλευτής της ΝΔ ο καλός φίλος Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε γενικά στην παράταξη από την ίδρυση της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία που στόχος και σκοπός είναι η Πατρίδα μας να βρει την περπατησιά της και ο λαός να νιώσει και να είναι σε ασφάλεια.

       «Την Χώρα και τον λαό μας οδηγεί με μαεστρία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης...»! Τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος καταχειροκροτούμενος.
Γιώργος Κοντονής 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti