ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-2 ΤΗΝ ΑΕΚ! ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΕ 2-0!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Δύο λεπτά ήταν ικανά για να διασπάσει ο Ολυμπιακός τήν 11μελή αμυντική διάταξη του Ατρομήτου και να πετύχει μιά σπουδαία νίκη στο «Γεώργιος Καραισκάκης» με 2-0!
       Ο Ολυμπιακός που κέρδισε πάνω από 10 κόρνερ (χάσαμε τό...μέτρημα!) και είχε κατοχή μπάλας 75% έναντι 25% της ομάδας του Περιστερίου, έφθασε πολλές φορές στην εστία του Μέγερι ο οποίος έκανε καλή δουλειά... Είναι γεγονός πως με σέντρες που επιχείρησαν οι ερυθρόλευκοι να διασπάσουν την αμυντική διάταξη των Κυανόλευκων δέν τα κατάφεραν γιατί τα ψηλα παιδιά του Ατρομήτου εδειωχναν την μπάλα!



        Όταν όμως στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησαν με συρτό παιχνίδι να διασπάσουν την άμυνα του Ατρομήτου τα κατάφεραν! Έτσι μέσα σε δύο λεπτά σημείωσαν δυο γκόλ και κράτησαν δίκαια την πρώτη θέση και την απόσταση των δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ!     
       Η ομάδα του Περιστερίου ούτε και όταν ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες (ο διαιτητής της εξυγίανσης που ήταν κακός απέβαλε τον Αβρααμ Παπαδόπουλο) δέν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των ερυθρολεύκων.



         ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
         ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 3-2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
         Ναι 
         Το Αθηναϊκό ντερμπυ μεταξύ Παναθηναϊκού - ΑΕΚ ήταν ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ!
         Στο πρώτο ημίχρονο κι’ενω ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μεγαλύτερο κέφι την συνάντηση η ΑΕΚ σημείωσε δύο γκόλ και πηγε στα αποδυτήρια με ιδιαίτερα αυξημένο το ηθικό!
          Κι’επειδη στο ποδόσφαιρο μετράει μόνο το γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός του τιμωρημένου Γιώργου Δωνη ανέλαβε δράση στα τελευταία 20 λεπτά!
          Έτσι μείωσε την διαφορά σε 1-2
          Ισοφάρισε λίγο μετά σε 2-2!  Και,
          Λίγα λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα σημείωσε ένα εκπληκτικό γκόλ με κεφαλιά του Κολοβέτσιου που παλιά έπαιζε στην ΑΕΚ και τον εδειωξαν!!
          Το ντερμπυ λοιπόν που ξεκίνησε κίτρινο!
          Τελείωσε πράσινο!
          Δίκαια πάντως ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ η οποία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν ανύπαρκτη!
Γιώργος Κοντονής 
        

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου