Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Ακόμα και σήμερα ΟΛΟΙ συζητούν την πολύ πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πήρε ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση Γιώργος Αυτιάς από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τήν Κυριακή το πρωί.
       Από την συνέντευξη αυτή βγήκαν πάνω από ΔΕΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που ενδιαφέρουν τα νοικοκυριά.
       Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε όλα τα καυτά ερωτήματα του Γιώργου Αυτιά ερωτήματα δικά σας! 
       Μάλιστα ο Πρωθυπουργός έδωσε λύσεις σε όλα τα  προβλήματα που σας απασχολούν, προβλήματα που τα έθεσε ΩΜΑ και όπως ΕΧΟΥΝ ο Γιώργος Αυτιάς!
       Πάντα ο ΣΚΑΙ η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση ο Γιώργος Αυτιάς   Π Ρ Ω Τ Ο Ι   Κ Α Ι   Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Ι  και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, τη δεύτερη και τους δεύτερους!!!
        Στο τέλος της εντυπωσιακής συνέντευξης είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και να θυμηθούμε θέματα και εικόνες από τα παλιά. Από τότε που έβαζα στίς εκπομπές μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ από την ΕΡΤ ΕΡΑ και ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ, από την Τηλεόραση της ΕΡΤ ΕΤ1 Μ, ζητήματα επίκαιρα της εποχής εκείνης! Από τότε λοιπόν που ζούσε ο αείμνηστος πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης όπως και η αείμνηστη μητέρα του η Μαρίκα. Είπαμε πολλά και γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω...
         Μα και βέβαια βγάλαμε πολλές πολλές φωτογραφίες όπως  φυσικά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι.
         Κάποιες από αυτές τίς φωτογραφίες έδειξαν στην εκπληκτική καθημερινή εκπομπή τους ΣΗΜΕΡΑ οι άριστοι συνάδελφοι η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Οοκονομου, τους οποίους και ευχαριστώ πολύ.
Γιώργος Κοντονής