ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
Φίλες και φίλοι διαβάζοντας τό πρωί στον ΣΚΑΙ ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση ο καλός μου φίλος Γιώργος Αυτιάς και φθάνοντας στίς Αθλητικές Εφημερίδες τόνισε ιδιαίτερα από το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ το «Αντίο κυρία Ειρηνη»!
Ήταν η τελευταία εμφάνιση της στη εφημερίδα που αγάπησε καλύτερα κι’απο τα παιδιά της!
Η καλή φίλη μου η Ειρηνη Αντωνίνη - Νικολαιδη «η κυρία Ειρήνη» για ολους εμας που δουλέψαμε χρόνια μαζί της, που ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ σε ηλικία 85 ετών αγαπήθηκε πολύ από ΟΛΟΥΣ μας!
Η Ειρηνη, η Ειρηνούλα οπως την έλεγε ο συζυγός της ο αείμνηστος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, που πριν από κάποια χρόνια είχε φύγει από την ζωή κι’αυτός, ΑΦΗΣΑΝ πίσω τους μια αυτοκρατορία στον αθλητικό Τύπο, το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, που σήμερα συνεχίζει με μαεστρία να εκδίδει η κόρη τους Μαρία Νικολαιδου.
Προσωπικά και οι δύο τόσο ο Κυρ-Θόδωρος όσο και η κυρία Ειρηνη, όπως καί τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη αλλά και τον αείμνηστο συνάδελφο μας Νικήτα Γαβαλά, με είχαν αγκαλιάσει και με συμβούλευαν σε όλα και για όλα.
Για μένα το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ήταν ένα μεγάλο σχολείο στην καριέρα μου στην αθλητική αλλά και γενικότερα στην καριέρα μου στην δημοσιογραφία!
Στίς δύο κορες της την Ολγα και την Μαρία εύχομαι συλλυπητήρια, να ζήσουν και να τους θυμούνται πάντα και τον Θοδωρο και την Ειρηνη.
Καλό ταξίδι κυρία Ειρηνη.
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!
Αιωνία της η μνημη.
Γιώργος Κοντονής