ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ...Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Το άκουσα με προσοχή!
       Το διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή!
       Το είδα και στην Βουλή και...έφριξα! 
       Βγήκα από τα ρούχα μου!
       Είναι δυνατόν;
       Ο λογος για τον βουλευτή στην Αχαΐα του ΣΥΡΙΖΑ ιατρό στο επάγγελμα και μάλιστα καθηγητή της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Κώστα Μάρκου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δικαιώνει ολους τους μπαχαλακηδες!
     «Τα κράνη τα έχουν τα παιδιά για να προφυλάσσονται απο τα κτυπήματα των Αστυνομικών...»! Είπε ο συγκεκριμένος δάσκαλος της ιατρικής και συνέχισε.
     «Κι’εγω φοράω κράνος για να προφυλάσσω το κεφάλι μου! Και κρατάω κοντάρι για να βάζω σημαία, αλλά και να το χρησιμοποιώ ως αμυντικό όπλο...»!!    
      Φαίνεται πως ο κ. Μάρκου στούς φοιτητές του διδάσκει όχι το πως να γίνουν καλοί ιατροί, άλλα το πως φτιάχνουμε μια μολότοφ! Πως την πετάμε στους αστυνομικούς! Και πως  και γιατί φοράμε τα κράνη και φυσικά σε τι χρειάζονται τα κοντάρια!!!       Και εμείς στέλνουμε τα παιδιά μας που πέτυχαν στίς εξετάσεις, στην Πάτρα για να γίνουν ΙΑΤΡΟΙ!!
       Θεέ μου...
       Κατι πρέπει να γίνει!
      Ο ιατρός καθηγητής Ιατροκής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας ο Κώστας Μάρκου που πριν λίγο δέν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της Πολυκατοικίας του, έγινε (με όλα όσα  είπε και λέει και οχι μόνο μέσα στην Βουλή αλλά παντού), μέσα σε λίγες ώρες από άσημος διάσημος! 
       Αν αυτό επιδίωκε, το πέτυχε!
       Οι δηλώσεις του πάντως αποτελούν και είναι ΝΤΡΟΠΗ!
       Τι δέν καταλαβαίνεις γιατρέ μου;
       Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου